Skocz do zawartości

Regulamin Konkursu

JackDaniels

Rekomendowane odpowiedzi

Dokladnie.

Zapowiadala sie wielka burza, a skonczylo sie na..., no wlasnie na czym? Moze o czyms nie wiemy?

Blog tjaya na blogspocie, po zapowiedzi opisow programow partnerskich itp. Skonczyl sie na polecaniu uslug z swoich refkow oraz pisaniu komerchy z kampani krytycy.pl

Glowny blog konkursowy, tez milczy a autorzy nie odpowiadaja nawet na komentarze.

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bardzo jestem ciekaw jak to na dzień dzisiejszy wygląda -ja widzę dwie opcje:

1. Nikt się nie chwali bo wstyd że nie może 3 $ na GA zebrać;

2. Wychwycili dobre niszówki i uczciwość diabli wzięli.

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

U mnie wyglądało to tak, że po prostu na początku nie było czasy bo inne projekty spychały konkurs na tył kolejki. Później gdy zabrałem się za tą stronę, która miała być tą konkursową jednak wpadłem na całkiem inny pomysł sposób wykorzystania tej domeny i tak się wszystko posypało... szkoda.

Blog konkursowy rzeczywiście zaniedbałem i zrobił się tam straszny śmietnik... teraz lądują tam tylko i wyłącznie wpisy z krytyków.

Z tego co mi wiadomo u kilku innych uczestników konkursu sprawa wygląda bardzo podobnie...

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Nie no, ja tam 10 PLN już zarobiłem. :)

Też mam wielką ochotę zostawić ten konkurs w cholerę, bo widzę, że korzystając z moich wcześniejszych osiągnięć mógłbym zarabiać kilka razy więcej, niż do tej pory... No ale na razie nie odpuściłem. A że na blogu konkursowym nie piszę? Nie chce mi się specjalnie a jak już mam się chwalić osiągnięciami, to wolę u siebie na blogu. ;)

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Nadszedł pierwszy stycznia i jak rozumiem pora podsumowania wyników w konkursach.

No więc ja się pochwalę pierwszy. O ile nie pomyliłem się w obliczeniach, w okresie 01.03.2008-31.12.2008 r. zarobiłem łącznie 1 047,81 PLN przy wydaniu w sumie 156,28 PLN. Zysk netto mojego serwisu wyniósł więc 891,53 PLN. Nie uwzględniam w tym, bo jak rozumiem tak trzeba, 50 PLN kapitału początkowego.

Proszę sędziów o potwierdzenie czy z przesłanych przeze mnie dokumentów wychodzi taki sam rezultat.

Czy mogę już podać adres mojego serwisu? :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności