Skocz do zawartości

zdjecie roku :)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem dziś bez okularów ale straszna to laska 8)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Wyjdź czasem z domu do jakiegoś klubu, to nie będziesz takich postów  

wysyłał... :>

nie bedzie wysyłał .... będzie robił foty :mrgreen:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ciekawe czy wszedzie byla tak spocona :)

w klubach to normalka jak jest duzo ludzi i brak klimy

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

no niby tak - sam czesto bywam w tym klubie ale takie cos to dla mnie troszke obciachowe  ale przynajmniej naturalne

... a ja bywam w takich klubach, gdzie kazdy robi co chce i wygląda jak

chce :>. Obciach? Ufff, dramat, ale to nie na to forum gadka :>

No offence, Int :].

Szy.

... a ja bywam w takich klubach, gdzie kazdy robi co chce i wygląda jak

chce :>. Obciach? Ufff, dramat, ale to nie na to forum gadka :>

spoko :) mi o to chodzilo ze ta strone pewnie ogladalo z 3 tys osób, dziewczyna fajnie sie bawila, bylo ciemno, nikt nie widzial a tu... ups - ladna fotka :)

no coz - sa miejsca gdzie sie chodzi odchamic - teatr albo cos tam (nie wiem bo nie chodze) i sa takie miejsca gdzie sie sie chodzi rozerwac na pierwotnym (zeby nie powiedziec prymitywnym) poziomie - i to tez jest bardzo przydatne :P

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności