Skocz do zawartości

przeciwwaga dla Tradedoublera ?

mrtn

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też jestem zadowolony ze współpracy z Zanox :shout: (od czerwca 2007) Programów w modelu CPC/CPV tam nie widziałem. Większość jest CPA/CPS. W porównaniu do innych PP przelew przychodzi w euro.

Wg mnie porównywanie Zanox/Tradedoubler do AdSense narazie nie ma wiekszego sensu. Programy te się uzupełniają. Sukces AdSense polega na kontekstowości wyświtlanych reklam, o co w Zanox/TD musimy zadbać sami (A nie na ślepo wrzucać kod, i mieć nadzieję że ktoś to kupi).

Myślę że w niedalekiej przyszłości będzie więcej programów w CPA - wtedy kiedy reklamodawcy PPC zrozumieją, że połowa ich kasy idzie w błoto. Bo jakie są szanse na konwersje z reklamy Forex na fotka.pl ?

Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski.

Ja z Zanoxem mialem zle doswiadczenia. Gdy jedna z firm, ktora reklamowalem, zaczela robic przewaly, Zanox nic z tym nie zrobil. Pozwalal im na bardzo duzo, olewajac partnerow. Wygladalo to tak, jakby bali sie utracic jedna z nielicznych polskich programow.

Moze teraz gdy beda mieli wiecej polskich firm, bedzie to inaczej wygladalo.

Ja się pare dni temu zarejestrowałem do novem.pl

Pierwsze wrażenia:

Plusy:

- dobry kontakt (z człowiekiem nie maszynką)

- dzisiaj dołożyli 9 programów partnerskich (teraz jest 15)

- ładne reklamki

Minusy:

- okropny panel do zarządzania reklamami (tragedia normalnie:/, co z tego że ładne reklamki skoro generują jakieś dziwne błędy na mojej stronie )

- klikalność przy najmniej u mnie (pewnie od tematyki zalezy też) znikoma prawie zerowa

dla porównania Adsense - 200 klików , Novem.pl - 4 kliki

Jak się trochę w to bardziej pobawie to napisze szerszą relację.. a narazie to ogólne wrażenia...

Ja z Zanoxem mialem zle doswiadczenia. Gdy jedna z firm, ktora reklamowalem, zaczela robic przewaly, Zanox nic z tym nie zrobil. Pozwalal im na bardzo duzo, olewajac partnerow. Wygladalo to tak, jakby bali sie utracic jedna z nielicznych polskich programow.

Moze teraz gdy beda mieli wiecej polskich firm, bedzie to inaczej wygladalo.

raz miałem podobny problem - program opłacany w Pay Per Lead miał na swojej stronie Toplayer z Adnet opłacany w PPC i ustawiony na 30sekund :/ (oczywiście nie dało się go zamknąć wcześniej)

Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski.

• 7 miesięcy temu...

z finansowej branzy to tegop jest dużonp. yotopartner, albo programy partnerskie bezpośrednio banków np. mbank

Z sieci mi znanych prócz Adsense to jest jeszcze:

- novem.pl (dobrze mi się z nimi współpracuje, wypłaty terminowo, chociaż stawiają głównie na kreacje graficzne co mi osobiście nie bardzo odpowiada)

- zanox (wypłaty też terminowo, kiepskie programy mają)

-afilo.pl (nie mogę określić bo nie uczestniczę)

Jedno w tym wszystkim jest dobre rośnie konkurencja i może się to przełozyc na naszą korzyść :)

z finansowej branzy to tegop jest dużonp. yotopartner, albo programy partnerskie bezpośrednio banków np. mbank

Z sieci mi znanych prócz Adsense to jest jeszcze:

- novem.pl (dobrze mi się z nimi współpracuje, wypłaty terminowo, chociaż stawiają głównie na kreacje graficzne co mi osobiście nie bardzo odpowiada)

- zanox (wypłaty też terminowo, kiepskie programy mają)

-afilo.pl (nie mogę określić bo nie uczestniczę)

Jedno w tym wszystkim jest dobre rośnie konkurencja i może się to przełozyc na naszą korzyść :)

Niby dużo, ale w porównaniu z rynkiem brytyjskim to dopiero raczkujemy w temacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności