Skocz do zawartości

Czy to jest oszustwo?

syrob

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ktoś nie ma pojęcia o pozycjonowaniu, to nie powinien się brać za kupowanie linków.
I z tym się zgodzę. Gość to [ nierzetelny partner ], ale nikt myslący nie kupi takiego "linka"

Co tu wiele pisać, nie każdy rodzi się PiO mastrem

Ludzie uczą się na błędach, albo wcale... 4 miesiące temu może też bym to kupił...

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Gość jest oszustem i dziwie się niektorym wypowiedziom z ktorych wynika iz ludzie sami sa sobie winni bo nie sprawdzili tej ofery m.in. kopia strony, ilosc linkow, podglad zrodla ale do diabla przeciez nie mozna byc we wszystkim specjalista, opis aukcji jest ustawiony pod wyrazne korzysci skorzystania z tej ofery, to tak jak wrocic do sklepu z towarem przeterminowanym a sprzedawca na to iz sam jestes sobie winien bo nie spojrzales glabie na date waznosci.

Zapewne wiekszosc z tych 200 paru klientow ktorzy kupili link skusila cena i swiadomosc jednego linka wiecej, a nie cudu ze nagle skocza o kilkadziesiat pozycji, ja takim mysleniem sie kierowalem. Cały opis aukcji sugeruje, iz to wyjatkowa okazja i ze mozna sporo zyskac.

Nie bije juz piany... przedmowca ma racje iz to zaczyna byc jalowa dyskusja, dowodu oszustwa nie ma wiec i pisanie do reszty naiwniakow nie ma sesu bo zapewne nie bada wiedziec o co wogole chodzi :D wiec sprawa sie rozejdzie po kosciach a [ nierzetelny partner ] z allegro i tak bedzie zarabiał na nie obeznanych w temacie.

Dziekuje za zainteresowanie tematem.

pozdrawiam

syrob

[...] to tak jak wrocic do sklepu z towarem przeterminowanym a sprzedawca na to iz sam jestes sobie winien bo nie spojrzales glabie na date waznosci.[...]

Nie, bo jedzenie kupujesz na co dzień! A jak popsułby Ci się samochód za 200 k PLN to też byś przy nim grzebał?

Taką mamy mentalność, że na wszystkim chcemy się znać i zaoszczędzić 50 zł, bo przecież to nie jest żadna filozofia parę linków kupić... a [ nierzetelni partnerzy ] to po prostu perfidnie wykorzystują, zresztą jak w każdej branży...

Dla ludzi z branży wystarczy jedno spojrzenie, żeby wiedzieć, czy strona jest ok. Setki wycen, tysiące zapytań o poradę, własne testy - doświadczenie, tak samo mechanik po jednym spojrzeniu oceni stopień zużycia elementu. Dlatego na częściach samochodowych nie wymaga się metki z przebiegiem, a na produktach spożywczych musi być data ważności.

Jak mówiłem nie podoba mi się postępowanie allegrowicza, ale, jak mówi stare powiedzenie - chciwy traci dwa razy ...czy jakoś tak :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

A ilu zglosilo to do Allegro? Podejrzewam, ze zbyt malo, zeby sie sprawa zainteresowali. To najzwyczajniej w swiecie sprzedaz produktu/uslugi niezgodnej z opisem w serwisie aukcyjnym. Powinni aukcje zablokowac i dac ostrzezenie uzytkownikowi.
Dziękuję za kontakt.

Uprzejmie Pana informuję, że zostały podjęte stosowne działania weryfikacyjne w stosunku do wspomnianego Użytkownika.

Chciałabym nadmienić, że w przypadku napotkania aukcji lub działań Użytkowników budzących Pańskie wątpliwości co do ich zgodności z Regulaminem Allegro, proszę o nadesłanie zgłoszenia poprzez odnośnik "Zgłoś naruszenie zasad" widoczny w prawym górnym rogu każdej trwającej aukcji bądź poprzez formularz kontaktowy znajdujący się w Pomocy pod adresem:

https://www.allegro.pl/contact/contact.php

Zachęcam do zapoznania się z Regulaminem serwisu Allegro dostępnym pod adresem:

https://www.allegro.pl/country_pages/1/0/user_agreement.php

Pozwoli to poprawić jakość usług oraz bezpieczeństwo aukcji serwisu Allegro.

Pozdrawiam serdecznie i życzę udanych transakcji,

--

Anita Gnatowska

Zespół Allegro

https://www.allegro.pl

pierwszy raz sie ktoś odezwał z allegro

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

LOL, naiwność ludzi nie zna granic. Poza tym na takiej mega farmie to wsio jedno czy będzie ten nofollow czy nie - zero mocy w oby przypadkach.

Swoją drogą widzę, że gość na tych linkach i pozycjonowaniu za 10zł wyciąga średnią krajową :)

jak już wspominałem - optymalizacja metatagów i dodanie (płatne - sms 10.98) gwarantuje w 99% pierwszą 20.

pozdrawiam ;-)

Kiedyś wydałem na tego sms-a 10.98 i nie ma mnie na moja upragniona frazę w pierwszej 100, w google na te sama frazę jestem w 5 przy ok 12,000,000 wynikach.

TO NIE TAKIE PROSTE - przynajmniej dla mnie - /pozycjonowanie tylko dla siebie/

Jeżeli osiąga takie wyniki w WP i Onet to nie jest chyba taki zły.

Tyle, że Nie kupię u Pozycjonera na Allegro pozycjonowania za 9,90 w WP i ONET, strach przed spadkiem w google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności