Skocz do zawartości

Czy takie coś się przyjmie.

tomekg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Widzę ostatnio strasznie dużo lipnych presellków ;/ martwi mnie to, w związku z tym mam pytanie do presellkowiczów :) czy dostając możliwość dodania się do dobrego presellka ( stara domena z BL w tysiącach ) będziecie w stanie dać w zamian link zwrtony z strony pr > lub = 2 do swojego artykułu? Założę tylko jednego takiego presellka wiec bede dbał żeby linki szybko nie znikały z stron back linkujących :)

Tomek.

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Powiem szczerze że dodając często kilkadziesiąt-kilkaset artów na stronę, raczej nie będę się bawił się w umieszczania linków, dlatego że z pewnością nawet wśród niemoderowanych wordpressów trafi się taki precel, który będzie miał moc podobną do Twojego. Więc po co dawać w zamian link skoro "darmowych" precli jest sporo.

Stałych linków nie daje na wpisy do precli, no chyba że do qlwebów Adderem, za to daje punkty z systemów na wpis żeby się zaindeksował.

Jednak dla osób, które linkują po woli, po kilka precli tygodniowo, z pewnością mogą docenić ten pomysł.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Właśnie taki link np z PR2 (albo chociaż PR1, byle nie z SI) dużo by dawał właścicielowi arta, bo linki z SI wiele nie dają. Jednak jakby to był wymóg to raczej niewiele osób to zrobi.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Na dnach napiszę na forum jak to jest z preclami.

Otórz klient zlecił mi zmianę linków w preclach w związku ze zmianą domeny.

Była dodawana koło listopada 2007 do około 110 precli, więc napiszę jak to wygląda teraz z obecnością wpisów w preclach na chwilę obecnę.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Adam, juz byla mowa o tym, ze masz generalnie 2 szkoly. Jedna stawia na ilosc, druga na jakosc.

No ja wiem o tym doskonale, "wiem" nawet mniej więcej kto jest z jakiej :D,

ale czemu to teraz napisałeś?

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Webbest.eu

eheh :D może nie całkiem sceptycznie, podałem tylko wątpliwość ;)

więc napiszę jak to wygląda teraz z obecnością wpisów w preclach na chwilę obecnę.

no to oczekujemy na dane.

Webbest.eu

Z 90 wpisów, każdy do innego precla wp niemoderowanego dodanych na przełomie pażdziernika/listopada 2007. Obecnie:

Wszystkich: 90

błąd bazy: 1

powstały nowe strony (niezaplecze): 1

powstały nowe strony (zaplecze): 2

brak, strony lub wpisu: 11

wpis i link obecny: 75

W żadnym z precli nie zostały podmienione linki. Powiem szczerze że sporo zostało, myślałem że będzie gorzej. Wynika to również z tego, że dodawałem do wp niemoderowanych.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności