Skocz do zawartości

Duży test systemów wymiany linków

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem po jaką cholerę chcesz linkować te strony systemem rotacyjnym + ping. Przecież to tylko obniża wiarygodność takiego testu. Jeśli system jest dobry to strona się zaindeksuje, jeżeli się nie zaindeksuje to będziesz wiedział jaki ten system jest.

Ostatnio robiłem taki test ale zrobiłem to trochę inaczej. Strony jak u ciebie na jednym cmsie, różnych serwerach z jednakową ilością podstron o jednakowej tematyce.

Indywidualne artykuły z podobną zawartością słów w treści i jednakowym nasyceniem słowem kluczowym. Test trwał 3 miesiące i obejmował łatwą frazę, Linkowana była z 3 systemów linków stałych najpopularniejszych w Polsce po 5 linków dziennie z najlepszego źródła jakie umożliwia dany system. W linkme np. był to elite, w linkornie kategorie ze stronami na domenach głównych bez śmietnika, erotyki i katalogów stron i for.

Po 3ch miesiącach miałem 3 pierwsze pozycje na tą frazę tych stron. Kolejności nie podam, no może po zakończeniu waszych testów.

Prośba o nie podawanie tych domen publicznie przed zakończeniem testu by uniemożliwić ludziom kombinacje na własny rachunek.

Po 3ch miesiącach sprawdzamy ilość linków w yahoo i jeżeli ich liczba przewyższa ilość linków jaką by mogła maksymalnie otrzymać w tym okresie to test jest niewiarygodny bo albo był przeprowadzony w celu świadomej promocji jakiegoś systemu albo testujący był na tyle nieostrożny że podał te strony do publicznej wiadomości przed jego zakończeniem.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiem po jaką cholerę chcesz linkować te strony systemem rotacyjnym + ping. Przecież to tylko obniża wiarygodność takiego testu. Jeśli system jest dobry to strona się zaindeksuje, jeżeli się nie zaindeksuje to będziesz wiedział jaki ten system jest.

Jeżeli strony mają być linkowane i jednocześnie źródłem linków to muszą być zindeksowane i ze względu na linkme.

E: Wszystkie dane, domeny i dane z przebiegu będą dostępne dopiero po zakończeniu testu.

nihil fit sine causa

No tak faktycznie linkme wymaga by domena była zaindeksowana. W celu indeksacji dodaj je na inne frazy niż te które będą frazami w teście. Po indeksacji usuń.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Testy 3 czy 5 osob nie dostarcza zadnych wynikow. Pomijam zupelnie stronniczosc. Ale tu chodzi o obiektywne stwierdzenie. Nie da sie zrobic takiego testu, trzeba by robic dla identycznych tresci , proporcjonalnych ilosci linkow i wiedzy.

Jeden w jednym systemie doda 3 linki i podsumuje: nie dziala inny doda 1000 linkow i filtr : nie dziala

kolejny przywali z innego systemu 8 linkow - top.

czego byscie nie powiedzieli i kto by nie wygral, NIE DA SIE ZROBIC WIARYGODNEGO TESTU. Nie przez kilka osob. Warunki nie beda nigdy identyczne. Jesli bedzie tresc identyczna to bedzie duplicate, jesli seo-master nie bedzie takim masterem to zadnego wyniku zadnym systemem nie osiagnie.. chyba ze punkty mu sie skoncza i przypadkiem nei dostanie filtra.. przykladow mozna podac wiele.. Strata czasu.

Jestem zdania ze wyniki nie beda obiektywne i powtorze to również w przypadku gdy wygra LinkMe.

Pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

A dodam jeszcze, czasami z wlasnego zaplecza bez żadnych systemów nie raz linkujesz tak samo takie same nowe domeny i jedna ma filtr, druga ban, trzecia -w top.

Pawka ty dostajesz za MFA :) i nie zwalaj mi tu na sytemy ;)

Jeżeli chodzi o testy to faktycznie jedna osoba nie ma po co robić bo nic z niego nie wyniknie , przy trzech to już coś tam można powiedzieć jakieś wrażenia. Konkurencje jeżeli będą to przede wszyskim nie można wrócić do jednego wora systemów stałych z rotacyjnymi ale to już wiemy.

Testy powinno się przeprowadzic na cieżką fraze, każdy system pozyjonuje np: "aparaty cyfrowe" ale inną strone, i tak samo testują wszyscy testerzy. Wówczas "coś tam" można powiedziec.

Marketing internetowy dla firm

IMO aby test był wiarygodny to musiałby spełnić poniższe warunki

1. buduje się kilka stron zapleczowych pod systemy, strony muszą mieć ten sam site ten sam PR

2. jedną strone podłącza się pod dany system i pozycjonuje tylko i wyłącznie ilością punktów przydzielonych przez system za dołączona strone

3. strony jakie będzie się pozycjonować systemami muszą posiadać podobna strukture, jednakowe nasycenie frazą kluczową oraz ten sam staż w sieci oraz taka samą ilość situ.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

1. buduje się kilka stron zapleczowych pod systemy, strony muszą mieć ten sam site ten sam PR

Każdy system będzie miał po dwie takie strony, najpierw zindeksowane potem autolinkowane z systemu.

Wszystkie strony będą takie same w miarę możliwości. Nowe domeny PR 0 , kontrola pozycji przed testem.

jedną strone podłącza się pod dany system i pozycjonuje tylko i wyłącznie ilością punktów przydzielonych przez system za dołączona strone

Będą po dwie na system aby uniknąć zaburzeń. I na osobnych kontach.

3. strony jakie będzie się pozycjonować systemami muszą posiadać podobna strukture, jednakowe nasycenie frazą kluczową oraz ten sam staż w sieci oraz taka samą ilość situ.

I to także zostanie spełnione.

//literówka

@LinkMe.pl nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ale robisz sobie antyreklamę - wnieś coś konstruktywnego.

nihil fit sine causa

wszystko pieprzenie.

kazdy system dziala. ostatnio sprawdzalem i nawet linkorn i carramba dzialaja choc opinie o nich sa srednie lub zle.

glownym problemem sa:

- pozycjonowane domeny bez trustu

- nedzny algo google'a

jesli chcecie testowac to okreslcie co chcecie sprawdzic. jesli SERPy to nie ma to sensu. Jesli linki w Yahoo, to pewnie nawet kulawa carramba (rotacyjna) da wiecej niz linkme czy livelink.

okreslcie sie najpierw na czym polega "najlepszosc".

inaczej mod powinien wylaczyc taki topic bo to gowniarstwo.

polish suicide flew 48 successful missions

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności