Skocz do zawartości

Szybki spadek w google ;/

MichoSS

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście to zależy od linkowania. Ogólnie linki raczej powolnie się wyindeksowują - jeśli można to tak nazwać. Więc to nie będzie tak, że z dnia na dzień polecisz z wyników, bo przestałeś korzystać z jakiejś firmy pozycjonerskiej. No chyba że będzie to jakieś wachnięcie Google takie jak obserujemy obecnie.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• 3 lata później...

Również mam podobny problem - strona działa od lutego tego roku, tematyka typowo "kredytowa" - do tego momentu wszystko szło ok, w ostatnich dniach nawet wzrosła pozycja na główną fraze na jaką była pozycjonowana witryna i pojawiła się w Google na 2 pozycji. Wczoraj jednak nastąpił znaczny spadek na wszystkie możliwe frazy i witrona spadła o jedną lub kilka stron dalej. Jedynie na wpisanie nazwy strony "portfel24" strona pojawia się na 1 pozycji

Zastanawiam się nad przyczyną i na razie tylko jedno przyszło mi do głowy - w tym tygodniu zamieściłem w stopce strony dosyć długi tekst opisujący stronę w którym zostało użyte wiele topowych fraz związanych z witryną, ale nie jest to tekst ukryty - czy to może mieć z tym związek?

Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności