Skocz do zawartości

Najtańsze .pl - rejestracja i przedłużenie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym założyć swój blog na domenie .pl :D Szukałem trochę w Googlach i mam kilka ofert na oku, ale może znacie jakieś firmy zaufane, które mają tanią rejestrację (najlepiej promocję) ale i tanie przedłużenie (poniżej 100 zł z VAT)?

Liczę na Waszą pomoc ;)

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zdziwiłem się że mają promocje na rejestrację, od zawsze jak ich znam to mieli takie same ceny za rejestrację jak i przedłużenie a ceny od zawsze mieli konkurencyjne ciekawostką jest to że to teraz czeska firma a ceny na Polskę mają najniższe. :D

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

nie najtańszy zakup ale chyba najtańsze przedłużenie https://www.forpsi.pl/ dawne alpha.net.pl

Rejestrować domen u nich nie dokonywałam, ale z alpha.net.pl nie mam zbyt dobrych wspomnień. Strona klienta, postawiona na ich serwerze, któremu modyfikowałem stronę muliła, transmisja ftp przerywała i mieli częste przerwy. Może Czesi lepiej będą dbali.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Obok stworzylem top o tym, jaki az.pl jest zly.

Ale jesli nie kupowac serweru i nie oczekiwac nic dobrego - kupisz tam 10 domen pl po 3,90

Mozna nie przedluzac za rok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności