Skocz do zawartości

Najtańsze .pl - rejestracja i przedłużenie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam rejestratora u którego są możliwie tanie odnawiania domen.

Spośród tych co znalazłem tanie przedłużenie jest w cal.pl - jakie są wasze doświadczenia z tym rejestratorem.

Jest jeszcze ovh.pl gdzie domeny są po 80zł brutto rejestracja i przedłużenie. Z regułą mod-rewrite jest problem przez ich hosting, bo nie wydaje mi się że przez domenę?

Jeśli znacie dobrych i oferujących niskie przedłużenie rejestratorów to poleccie.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za podpowiedzi. Jeśli to są cenny brutto to wybiorę cal.pl jeśli nie ovh.pl. Jeszcze kilka lamerskich pytań.

Czy domena może odpowiadać za pad strony czy jakieś przerwy?

Czy domena może odpowiadać za przekierowania, mod_rewrite i inne rzeczy czy wszystko stoi po stronie serwera?

lj2m,

cesja: TAK

Zmiana DNSów: TAK

authinfo: nie mam pojęcia :)

lj2m, bierz cal.pl.

cal.pl ma bardzo ubogi panel.. o ile to w ogóle można nazwać panelem dla domeny... tylko zmiana DNSów. Brakuje mi również przypominania o wygaśnięciu domen bo takowego też nie otrzymałem :)

Jedyne co to mają najtańsze przedłużenia domen pl jezeli potrzebujesz F.VAT.

Jeżeli nie potrzebujesz f.vat to w dropped.pl masz odnowienie za 70 zł :angry:

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności