Skocz do zawartości

Moderatorzy Precli wymierają

gerdi

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy też to zauważyliście, ale spora liczba precli moderowanych czy to WP, czy ML są jakieś takie opuszczone.

Do niektórych moderatorzy nie zaglądają od miesięcy.

Apel do właścicieli precli:

Bądz człowiekiem ! Zaakceptuj arta ! ;)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do tematu - ja raz na 2-3 dni znajduję trochę wolnego czasu i moderuję, a jeżeli chodzi o Katalog to codziennie sprawdzam :P

Czy można dać jakąś inną rangę w WP tym, którzy dodali już ponad 30 unikalnych artykułów? ;)

normalna rzecz - my mamy ok 40 precli - większośc już straciła mozliwość logowania userów - tylko my wkładamy treści do nich (adderem -> linki do stron tematycznych oraz innych precli), ale powoli precle zamykamy - przy pozycjonowniu 30 - 40 stron co daje ok 200 unikalnych haseł precle się nie przydają - teraz idziemy w masę stron tematycznych na domenach *.pl

Oczywiście są dobre precle - np. AdamAGP - tam można linkować bezpośrednio do stron - ale lista precli gdzie można dodawać unikalny art coraz bardziej się zmniejsza.

lepiej utrzymywać 100-200 tematycznych stron niż precle z zmasowanym atakiem addera - wpisy z addera zawierające linki do innych precli mozna jeszcze tolerować, ale masówka linkująca do stron głównych to już katastrofa...

Dlaczego ?

każdy precel miał ustawiony specjalny adres e-mail tylko do informaowania co się działa z preclem - poczta się non stop ściągała 99 % to adder - nie wiem jak można się inaczej rejestrować jednoczesnie do 20 precli :placze:

Pamiętajci, że niedługi google na pewno będzie przy wyliczaniu pozycji brało pod uwagę klikalne linki

nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał

głodne dzieci

Ja dzisiaj postanowiłem nadrobić zaległości i zająć się tym ponad tysiącem oczekujących wpisów (niektóre od grudnia). Jeden klik i bum - z 1000 zrobiło się kilkadziesiąt - reszta to wpisy z addera (nie pytajcie się jak filtuję - każdy musi wymyślić samemu, bo jakakolwiek ogólnodostępna akcja zakończy się po prostu ulepszeniem addera, i tak w kółko a ja nie mam ochoty na wyścig zbrojeń ze spamerami). Z tych kilkudziesięciu zaakceptowanych zostało niecałe 20. Reszta to ci, których nie stać na addera, więc sami kopiują wpisy po preclach :) Jedna osoba nawet mi przysłała bluzgi, że jego artykuł odrzuciłem :placze:

Uważam, że dalsze stawianie precli nie ma sensu, bo właściwie po co? Stawiając precla nabijasz kabzę przede wszystkiem właścicielowi addera, w dalszej kolejności właścicielom systemów wymiany linków. A sam co z tego masz? Mało wartościową stronę, więc linki na niej są nic nie warte. Punkty w systemie? Przecież w tym systemie są takie same śmietniki, jak i Twój - nic nie warte.

Zamiast stawiać kolejne precle, lepiej poćwiczyć szybkie stawianie w miarę wartościowych stron. Ja doszedłem już do pewnej wprawy i jestem w stanie w ciągu jednego dnia (takiego ze spacerem i drzemką) postawić stronę na której za kilka miesięcy ludzie się zaczną pytać o możliwość reklamy na niej. Czy Wasze zaplecze to potrafi?

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

Skąd Wy bierzecie takie rewelacje? W dodatku pewność z jaką głoszona jest ta teoria jest ogromna. Może to sekta jakaś, he?

musi się coś zmienić - za dużo linków postało do stron z róznego rodzaju farm itp...

nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał

głodne dzieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności