Skocz do zawartości

Moderatorzy Precli wymierają

gerdi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oczywiście, że nie. To taka ironia miała być. Nie wyszła? Może już powinienem przestać pić?

A tak swoją drogą, to masz całkowitą rację z tym, że nie warto stawiać precli. Dodałbym tylko, że darmowych. Myślę, że płatne mają szanse. Właściciel dostanie kasę, wystawi fakturę i można od niego wymagać.

Jak tak dalej pójdzie, to wpadne w kompleksy, bo znowu nie rozumiem o czym pisze bandzorno. Ostatni raz miałem takie uczucie czytając posty Szooka. Szooku, żyjesz? :)

Yeden ;)

mi się wydaje, że piszę jasno, ale pewnie czasem walnę coś po mojej myśli i trzeba się domyślać o co mi chodziło. :)

nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał

głodne dzieci

No to wyjasnij to

Pamiętajci, że niedługi google na pewno będzie przy wyliczaniu pozycji brało pod uwagę klikalne linki

i może to

musi się coś zmienić - za dużo linków postało do stron z róznego rodzaju farm itp...

rte-toggle-options.png Przełącz boczny panel

Eksperyment Discover.pl

Yaden

Pamiętajci, że niedługi google na pewno będzie przy wyliczaniu pozycji brało pod uwagę klikalne linki

Chodzi o to że jak robot, łażąc po stronie trafi na linka wówczas gdy usłyszy "klik" zaliczy inaczej nie.

musi się coś zmienić - za dużo linków postało do stron z róznego rodzaju farm itp...

Jasność pomroczna, oczywista oczywistość

bandzorno

Twoje wypowiedzi przypominają polityków PiSu. Bez urazy ;)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

no tylko nie PIS !! ;)

A chodzi dokładnie o:

Wyniki wyszukiwania stron na pewno dostaną kolejny filtr - moim zdaniem niedługo dla googla bardzo cenne będą linki do stron które są klikalne. Na pewno wartość Page Rank pozostanie ważnym czynnikiem (niektórzy twierdzą, że nie będzie miał już znaczenia, ale trzeba pamiętać, że to pomysł jednego z twórców google i raczej Page Rank nadal będzie miał znaczenie)

Wprowadzenie takiego filtra to masakrycznie złozona operacja bo jest masa problemów np. linkowanie subdomeny do domeny, roboty klikające itp...

w końcu google ma dostęp do statów masy stron!! a algorytm wyszukiwania stron na pewno się niedługo zmieni (bardziej opłaca się zmodernizować algorytm niż stawiać kolejne data center wielkości małej polskiej wioski)

Jak to śpiewał Kazik (elektryczne nożyce) " Taka jest moja koncepcja, tak, ja to widze..."

google-bigdaddy.jpg

głodne dzieci

bandzorno

Twoje wypowiedzi przypominają polityków PiSu. Bez urazy ;)

Tak apropos bandzorno i jego poglądów, to nie wydaje się Wam, że pojawił się on na forum tego samego dnia co zniknął taki jeden 'fachowy' właściciel kilku precli ??

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Tym razem to ja nic z tego nie rozumiem ;)

;)

yavoho - teraz jest tak, że link z wartościowej strony jest lepszy niż 10 linków np. z katalogu qlweb itp... , link ze strony tematycznej jest więcej warty niż 5 linków ze strony niezwiązanej z tematyką linkowanej strony.

mi chodzi o to, że google moim zdaniem będzie bardzo mocno cenił link klikalny - taki który przenosi usera z jednej strony na drugą - czyli działający link

głodne dzieci

Bandzorno, może ja sprobuję wytłumaczyć to, co chcesz man przekazać?

Jest sobie strona a na niej link.

Wchodzi user i robi klik.

Google to łapie raz dwa w mig,

a w serpach zmienia nasz wynik

czyli punktuje za klika.

Oooo, przy okazji wpadłem na pomysł:

postawię precla, do którego będą przyjmowane tylko unikalne, 10000000 znakowe artykułu pisane wierszem.

Jak sądzicie, przyjmie się?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności