Skocz do zawartości

Moderatorzy Precli wymierają

gerdi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czyli chodziło o popularny link wśród userów, ktory jest intensywnie używany / klikany?

Bo nie mogłem zrozumieć jak moze istnieć nieklikalny link ;)

Aby to było możliwe, aby google wiedzialo w co user klika to user musiał by mieć trojana.

Jest z tym wiele problemów, ale jeżeli by to było skuteczne to dlaczego tego nie wprowadzić ?

Może warto załozyć na ten temat nową dyskusję ?? (temat: co może zmienić się w google)

nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał

głodne dzieci

Gdy tak G. ewoluuje

Stron z linkami przygotuje

Z których skrypt coś wylosuje

Póżniej ładnie tam naklika

Co wystrzeli mnie w wynikach

[edit]

literówka

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dobra. Bandzorno przekonałeś nas. Wprowadzamy!

mmarek - zakłądaj Ty żeby nie robić bałaganu :)

Ech, miałem na myśli to, że wprowadzimy nowy algorytm googlowi :)

Teraz poważnie - temat jaki proponujesz uważam za mało celowy, ponieważ już widzę jak poważne tam będą posty (jeszcze poważniejsze niż w tym wątku).

Gerdi - normalnie zabieram się za zakładanie precelka z poezją :)

Jest sobie strona a na niej link.

Wchodzi user i robi klik.

Google to łapie raz dwa w mig,

a w serpach zmienia nasz wynik

Jak sądzicie, przyjmie się?

Pewnie, napiszesz raz, a potem synonimy :)

Jest sobie stronica tudzież na niej link.

Wchodzi user i robi klik.

Google owo łapie kiedyś dwaj do wnętrza mig,

a do wnętrza serpach zmienia nasz twór

Jest sobie stronica natomiast na niej link.

Wchodzi user oraz robi klik.

Google owo łapie razu jednego dwoje do wnętrza mig,

a do wnętrza serpach zmienia krajowy rezultat

Eksperyment Discover.pl

Witam,

Nawiązując do dyskusji, niekoniecznie jej końcówki, proponuję mój nowy spis artów - wymagania proste, unikalna treść, zdjecie do kazdego arta, 2 linki w treści a reszta w regulaminie. Ogólnie jasne zasady, a presell będzie bardzo mocny, podstawe pr3 mam, swoim zapleczem i systemami linkuje, a aktualnie recznie kataloguje - ponieważ traktuje go na poważnie:)

A teraz adres; https://www.fotoserwis.rzeszow.pl

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

hmmm ten nie będzie płatny - będzie mocny ale darmowy, wy odwdzięczycie się wartościowym contentem ;)

Jeśli jednak będziecie ładnie presellować to za tydzien w poniedziałek będzie nowy presell pr5, pare k bl, prawie dekadowa domenka :(

w nim mozna pokusic sie o opłaty, tylko jak rozwiazać kwestie płatności w WP?

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Zostały tylko resztki moderatorów precli. Można powiedzieć, że zaliczam się do nich. Staram się dobrze moderować swój presell (adres w stopce), czyli tylko unikalne wpisy, ograniczenia co do ilości linków. Staram się zyskać porządny PR, lecz jest to nie możliwe tak szybko przy nowej domenie.

Przy sporej ilości dodanych wpisów zostaję tylko parę unikalnych, a o linkowaniu nie wspomnę. Niektórzy zapominają, że aby coś zyskać należy też coś dać :)

468x60.png

Niektórzy zapominają, że aby coś zyskać należy też coś dać :)

Tego kota można w mig odwrócić ogonem.

Moderatorzy zapominają że aby coś dobrego dostać (kontent, linki) muszą się najpierw postarać. Nie wystarczy wrzucić WP w subdomene i dodać do spisu. A wielu tak robi, nie wspominając ile precli znika niedługo po tym jak się pojawiło.

Dlatego nie mam złudzeń że większość nie będzie tworzyła artykułów unikalnych i zgodnych z regulaminem, tak samo jak nie mam złudzeń że dużo precli stawianych na potęgę na .pl-kach za 10 groszy nie będzie raczej przedłużanych.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności