Skocz do zawartości

[Porada] Dodawać samemu linki?

mothzart

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem generalnie nie bardzo uswiadomiony z zasadami pozycjonowania, chocaiz przez ostatnie pare dni dowiedzialem sie wielu ciekawych rzeczy (w wiekszosci z tej strony :))

Generalnie samo pozycjonowanie nie jest dla mnie za bardzo interesujacym zajeciem, a zajelem sie tym gdyz ostatnio moje sklepy spadly znacznie w page rankach.

Moj glowny sklep (ktory ostatnio troszke stuningowalem - grafika, meta tagi, friendly URL itd. ) to www.ethnoshop.pl, natopmiast moj drugi sklepik (ktory jest w oplakanym stanie) to www.wirtualnewrota.pl - wkrotce sie nim zajme.

Moje pytanie brzmi nastepujaco (bo narazie chce dokonczyc sprawe z ethnoshopem): Czy zajmowac sie samemu w dodawanie linkow czy komus to zlecic? Jezeli samemu to jak, na jakich stronach itd?

Kolejne pytanko to: Czy cos jeszcze zmieniac na samej stronie pod wzgledem optymalizacji?

Z gory dziekuje!

Rafal R.

p.s sorki jezeli to bylo gdzies poruszane, jestem nowy ;P

sam mozesz dodac do:

katalog.wp.pl

katalog.onet.pl

katalog.interia.pl

dmoz.org

jak zlecać to najlepiej:

napisanie unikalnych artykułów z linkami w treści, i dodanie ich do dobrych preceli, później dopalenie tychże artykułów systemami wymiany linków.

Bezpośrednio strony docelowej do systemu wymiany linków bym nie wrzucał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności