Skocz do zawartości

Nowy, wartościowy i mocny spis artykułów.

tomekg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Jako że ostatnio narzekacie na presellki to postanowiłem postawić coś z górnej półki. I tak powstał https://www.fotoserwis.rzeszow.pl - wysokiej jakości zbiór artykułów z różnych dziedzin. Domena PR 3, BL budowane z mojego zaplecza, e-weblinka oraz katalogowania ręcznego ( tak, przykładam się do tego presella ). Wymogi przedstawione są w regulaminie, jednak główne to;

* zero spamu

* każdy artykuł musi zawierać zdjęcie

* artykuły po 1000 znaków lub 15 zdań

* 2 linki w treści

Treść moderowana, po kilku dniach od dodania posta - aby wykluczyć dodanie tego samego arta do kilku presellków.

Jeśli Was wpis będzie za długo w moderacji to proszę o PW dla przypomnienia.

Informuje że zadbam o tego presellka, więc przyłóż się, skrobnij 1000 znaków, dodaj adekwatne do tematu posta zdjęcie oraz doliknuj swojego arta. Opłaci się Tobie i mi.

Proszę o ewentualne uwagi - sensowne będą wprowadzane:)

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

hmmm, zautomatyzowałem teraz inne prace zwiazane z pozycjonowaniem wiec co dnia parenaście minut mogę poświęcić na tego presellka. Mam nadzieję że dostarczycie wartościową treść ;) Bo miejsc na chłam to mamy dużo :(

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności