Skocz do zawartości

Monitor Panoramiczny i pasy po bokach.

Necro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Mam pewien problem, zakupiłem monitor panoramiczny Hyundai X90W 19" ale jak chce zagrać w np. BF2 czy NFSMW to mi ucina boki (czarne pasy).

Zaś na drugim kompie monitor panoramiczny Acer AL1916W 19" jest wszystko ok.

Nie wiem czemu się tak dzieje.

PS. Mam Gforca 7300 GT NVidia.

Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Mam też monitor panoramiczny Hyundai tyle że model x91w 19" Nie chce mi się sprawdzać czym dokładnie różnią się one ale sądzę że nie wiele może kolorem ? Nigdy nie zauważyłem takiego efektu. Używam rozdzielczości 1400x1050 na karcie Radeon sprawdź rozdziałkę u siebie i ewentualnie zmień jeśli będzie to samo to obstawiam gforce który może sobie nie radzić z dostosowaniem rozdzielczości gry do twojego monitora.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności