Skocz do zawartości

Nowy, BARDZO mocny presell.

tomekg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dzisiaj uruchomie nowy presell o którym już kiedyś pisałem. Domena PR5, 9 lat, BL kilka tysięcy ( bez systemów ) i teraz będzie rosnąć za sprawą systemów i wymiany. Dostęp i adres tylko dla wybranych hurtowych pisaczy :rolleyes: treści do preselli - osoba która otrzyma dostęp ( docelowo 5 osób ) musi się zobowiązać dodać około 10 unikalnych artów tygodniowo do presella - im więcej tym lepiej. Adres na PW dla naprawdę zainteresowanych. Liczę na pozytywny odzew.

Tomek.

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

zapowiada się bardzo obiecująco, ale

10 unikalnych artów tygodniowo

z tym chyba przesadziłeś trochę :P będziesz miał w kółko te same artykuły zmiksowane. Szczerze mówiąc to nie widziałem nigdy użytkownika, który aż tyle dodaje.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

To malo widziales :P

Zapomniałem dodać unikalnych wartościowych artykułów, a nie kopii i bezsensownie pomieszanych. Bo takie to wszyscy wiedzą jak lecą.

Będziesz zlecał napisanie miesięcznie minimum 40 artykułów miesiąc w miesiąc do jednego precelka wszytko??? Rocznie 520.

zależy na co Tomek się nastawia

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Tomekg - pomysł fajny, ale Adam mam rację :( jeżeli ktoś płaci za pisanie artów to woli je dać albo na swoje strony tematyczne albo na swoje precle itp... myślę, ze musisz zastanowić się nad jeszcze jednym rozwiązaniem... może współpraca z jakąś firmą która zajmuje się pozycjonowaniem - w Warszawce może nic nie zdziałasz, ale jakieś mniejsze miasta to pewnie coś się da zrobić - np. Kraków, Radom itp... jeżeli masz kilka dobrych domen to na pewno coś zdziałasz :)

Albo odpal tam stronę tematyczną :)

nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał

głodne dzieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności