Skocz do zawartości

Tanie domeny

Que

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam zamiar zarejestrować ~100 domen na początek na zaplecze i takie tam :-)

Jedynym problemem jest cena, wszędzie niby te 0,90 gr a tak naprawdę promocje np w home (dotyczy 10 domen) czy wiecie gdzie mogę zarejestrować w miarę dużo domen po niskiej cenie?

rozszerzenie nie gra roli może być pl,biz,info itd....

Pozdrawiam.

no to zacznij od home.pl to już 10 masz z głowy i zostaje "tylko" 90 : )

lookniej tez na oferte domenynet.pl teraz pl. są tam za 5,49, korzytsam z tych dwóch rejestratorów domen i poki co zadnych problemów nie mialem : )

Btw nie zapomniej looknać na cene odnowania domeny na kolejny rok, zeby potem nie bylo "niespodzianek" ;- )))

Tzarin poważnie, nie rób sobie jaj bo jak mu domeny.pl poślą za rok rachunek na 10 000 PLN albo komornik wpadnie na chatę to gość się zdziwi :P

W home.pl masz inną promocję. Powyżej 10 domen zapłacisz 9,90 za domenę z tego co wiem, najlepiej popytać konsultanta na infolinii. W odróżnieniu od "niektórych" firm tam pracownicy są UCZCIWI.

Nie wspominając już o tym, że to co domeny.pl piszą na głównej to ściema i tak zapłacisz ~10PLN za pierwszy rok. A później jeszcze nie wiadomo ile (ponad setkę na pewno) za 2 kolejne zanim będziesz mógł pozwolić domenie wygasnąć. Jak już chcesz wydawać tyle forsy na domeny to lepiej od razu zapłacić 70-80PLN za pierwszy rok i mieć tanie przedłużenia ;)

Jak już chcesz wydawać tyle forsy na domeny to lepiej od razu zapłacić 70-80PLN za pierwszy rok i mieć tanie przedłużenia :P
Nie żartuj, pl mozna mieć za 20/30 z authinfo w panelu za 1. rok - dropped.pl (jeśli ktoś doceni WOLNOŚĆ) - jęsli nie home.pl i inne w promocji - raczej poniżej 10 zł

.info za 7 zl za 1. rok (bez promocji!), potem około 20 zł

Jak już chcesz wydawać tyle forsy na domeny to lepiej od razu zapłacić 70-80PLN za pierwszy rok i mieć tanie przedłużenia :P
Nie żartuj, pl mozna mieć za 20/30 z authinfo w panelu za 1. rok - dropped.pl (jeśli ktoś doceni WOLNOŚĆ) - jęsli nie home.pl i inne w promocji - raczej poniżej 10 zł

.info za 7 zl za 1. rok (bez promocji!), potem około 20 zł

Home.pl daje 10 domen po 90 groszy, ale nie wyda do nich authinfo, za to za domeny po 9,90 zł nie są juz objete takimi ograniczeniami takze niezla oferta! ;)

Ekhmm... kiedyś były info po kilka centów - wiecie może czy teraz gdzieś dostane?

Rozmawiałem na chacie z operatorem home uzyskałem informacje że mogę zarejestrować 10 domen na jeden podmiot czyli np 10 na brata, 10 na siostrze, 10 na mamę ale i tak mnie to nie uszczęśliwia bo potrzebuje naprawdę konkretnych ilości ~100 na początek (4 zł each to troszkę wyjdzie......) potem może ze 300 wezmę....

Kurde z tego co mi wiadomo kiedyś były po kilka groszy pl'ki bez ograniczeń typu x na osobę

Jakieś rozwiązania?

Mamy rozumieć, iż domeny te nie będą w ogóle odnawiane na kolejny rok?

Jeżeli tak to chyba mało który rejestrator będzie zadowolony lub dawał Ci dodatkowe rabaty prócz promocji skoro tak czy siak i tak na tym straci.

Jeżeli natomiast domeny będą odnawiane to propozycję rejestratorów padły piękne - różnice cen nawet o 35zł na domenie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności