Skocz do zawartości

znalazłem świetny hosting

sath

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś się skusi na zaplecze w sam raz!

250 MB of Disk Space

100 GB Bandwidth!

Host your own domain

cPanel Powered Hosting

Host unlimited domains!

Free POP3 Email Box

FTP and Web based File Manager access

Unrestricted PHP with MySQL

Naprawdę warto, przy okazji skorzystajcie z mojego refa! z góry dziękuje.

free web hosting

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

Bez ref'a nie mogłeś? Z tego co pamiętam, nie jest to akceptowane przez moderatorów... Sam hosting jest stary i znany :) A darmowe, wiadomo, nie masz zadnych praw - zwiną się, nawet nie odzyskasz swoich danych (czyli mniej wiecej jakbys kupowal serwer u jakiegos krzaka).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zastanawia mnie skad biora 5$ na poleconych, skoro nie wyswietlaja tam zadnych reklam? Pomijam juz fakt, ze serwery tez jakos trzeba utrzymac i oplacic licencje na cpanel... Raczej watpie ze caly fundusz biora z adsense.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zastanawia mnie skad biora 5$ na poleconych, skoro nie wyswietlaja tam zadnych reklam? Pomijam juz fakt, ze serwery tez jakos trzeba utrzymac i oplacic licencje na cpanel... Raczej watpie ze caly fundusz biora z adsense.

nalapia moze od groma, pozniej komunikat do wszystkich w stylu, od pierwszego wprowadzamy symboliczne oplaty w cenie .....(wstawic samemu). Jestem przekonany ze ok 20% oplaci bo przenoszenei wszystkiego na inny serwer to tez kasa, traci sie czas a czas to pieniadz.

Nie czytaj tego bo to same głupoty i kolagen Colway. Jeżeli lubisz kolagen to kup sobie bo od czytania to niewiele zyskasz ;-P

@seopl - w dzisiejszych czasach przeniesienie 250MB strony to bułka z masłem.

Wystarczy kupić konto z SSH i zalogować się przez FTP na ten serwer, pozaznaczać katalog/pliki i tyle... transferem rzędu 800 KB/s ściągnie się cała zwartość w 5 min...

Biuro Obslugi Klienta www.cal.pl bok@cal.pl

tel. +48 61 6703221

kom. +48 603892579, +48 601772245

sath co konkretnie postawiłeś na tym hostingu, czego nie pozwalają wywalali Ci jakieś skrypty ?

Rozumiem że z qlwebami, wiki i wordpresami nie mają problemów ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

sath co konkretnie postawiłeś na tym hostingu, czego nie pozwalają wywalali Ci jakieś skrypty ?

Rozumiem że z qlwebami, wiki i wordpresami nie mają problemów ?

z niczym nie ma kłopotów, wiki, katalogi co chcesz ...

strony geneeujace duzy ruch sa przegladane recznie i na kilka godzin blokowane potem wracają!

polecam

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności