Skocz do zawartości

uwaga na ESC Partners

Kleszcz

Rekomendowane odpowiedzi

trochę jaśniej można..?

Program partnerski: https://www.escpartners.pl

Udostępniają kody javascript, tzw. boksy, można to wstawić na swoją stronę i liczyć na to, ze ktoś kliknie i kupi u nich, np. książkę.

Zauwazyłem, że te kody przekierowują na ich stronę, zaraz po wejściu na stronę "partnera" czyli moją, tj bez klikania żadnego;

Nie wiem czy to był chwilowy błąd, bo już wywaliłem.

Jak dla mnie przegięcie.

Tak, ale twoje id jest zapisywane w ciastku u potencjalnego klienta, wiec prowizje powinienes otrzymac, wejscia takze powinny byc zliczone i z tego co widze tak tez jest :P

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Tak po prostu dziala program partnerski, dane zapisywane sa w ciastku, znikajac jednoczesnie z adresu, dzieki temu moga byc np. przechowywane przez jakis dluzszy okres czasu wiozac klienta przy nastepnym zakupie rowniez z twoim id.. analogicznie dziala wiekszosc programow partnerskich, bo jest to po prostu najwygodniejsze rozwiazanie :P

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Tak po prostu dziala program partnerski, dane zapisywane sa w ciastku, znikajac jednoczesnie z adresu, dzieki temu moga byc np. przechowywane przez jakis dluzszy okres czasu wiozac klienta przy nastepnym zakupie rowniez z twoim id.. analogicznie dziala wiekszosc programow partnerskich, bo jest to po prostu najwygodniejsze rozwiazanie :)

Ghosti nie rozumiesz, we wstawkach javascript w ramach tego PP był/jest błąd który przekierowywał wchodzącego od razu, bez klikania w produkt partnerski, bez oglądania go nawet, od razu.

Mam stronę, przykladowo: moje-ksiązki.pl na której zamiescilem kody udostępniony przez escpartners, internauta wchodzi na tę stronę i natychmiast zostaje przekierowany gdzieś tam... napisałem wyżej.

Mam stronę, przykladowo: moje-ksiązki.pl na której zamiescilem kody udostępniony przez escpartners, internauta wchodzi na tę stronę i natychmiast zostaje przekierowany gdzieś tam... napisałem wyżej.

Zdecydowanie chwilowy blad moim zdaniem.

Nawet najwiekszy idiota nie zrobilby takiego szwindla specjalnie.

mam takie boksy od kilku miesięcy na kilku stronach i nie zauważyłem nic takiego. Może coś aktualizowali w tym czasie co to zauważyłeś.

Ps. Właśnie odwiedziłem strony na których mam boksy i dalej jest tak samo jak było czyli wszystko działa ok

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności