Skocz do zawartości

Praktyka netlook.pl

seopol

Rekomendowane odpowiedzi

I np bym wpisal " Przepraszamy, strona obecnie jest nie dostepna. Strona bedzie dostepna po zwiekszeniu limitu przez firme Hostingowa bla bla bla" ;)

Tylko po co? ja place i chce miec to co jest w regulaminie.

Po to, byś napisał co chcesz dlaczego strona nie działa, skoro masz za mało transferu i nie pisał takich durnych tematów na forum.

Zawsze możesz poprosić admina, by robił 403 po przekroczeniu limitu, a najlepiej niech strona działa, a za dodatkowy transfer dostaniesz fakturę na koniec miesiąca.

Widze ze ostro. Nie kazdy jest taki inteligent by wiedziec ze tego typu folder rozwiaze problem na dluzej. To chyba Ciebie nie usprawiedliwia by sadzic ze ten post jest durny. Jezeli cos jest w nim durnego to Twoja odpowiedz na moj problem.

Prosze o zamkniecie tematu bo dla niektorych czytanie ze zrozumieniem to zbyt skomplikowana sprawa. 80% odppowiedzi w tym watku w mojej ocenie nie jest na temat.

Nie czytaj tego bo to same głupoty i kolagen Colway. Jeżeli lubisz kolagen to kup sobie bo od czytania to niewiele zyskasz ;-P

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Widze ze ostro. Nie kazdy jest taki inteligent by wiedziec ze tego typu folder rozwiaze problem na dluzej. To chyba Ciebie nie usprawiedliwia by sadzic ze ten post jest durny. Jezeli cos jest w nim durnego to Twoja odpowiedz na moj problem.

Dlatego to tego typu spraw są biura obsługi firm.

Prosze o zamkniecie tematu bo dla niektorych czytanie ze zrozumieniem to zbyt skomplikowana sprawa. 80% odppowiedzi w tym watku w mojej ocenie nie jest na temat.

Tyczy się to również Ciebie, zobacz swoją wcześniejszą wypowiedź gdzie mylisz transfer z całą ofertą..

ale czy ja musze dokupowac? odpowiedz mi na te pytanie. Czy ja musze? czy w regulaminie jest zapisane ze musze dokupic? Mnie np. nie stac, i co? jak mnie nie stac to maja mi przyjsc i napisac na moich drzwiach/domenach* komunikat ze jak sie doplaci to strony beda dzialac?

Przekroczyłeś limit transferu, nie dokupiłeś dodatkowego, więc jest monit o tym że nie dokupiłeś transferu, a nie o tym że Cię nie stać.

W dodatku wykorzystali moje domeny bez mojej zgody.

Jesteś tego pewien, że uzyli domeny? Jestem nieco innego zdania, technicznie rzecz ujmując komunikat wisiał na Twoim koncie, a to czy pod tym kontem podpiales domene onetu googli czy innego kolosa i jakie to straty spowodowało nikogo to nie obchodzi -> reasumując komunikat wisiał na koncie które jest blokowane bo zużyłeś towar ktory zakupiles

88x31_en.png - semrush z trialem

Po 1: to jest normalna praktyka w firmach hostingowychl, a nie żaden szkodliwy proceder

Po 2: odpowiedzi są na temat - to nie jest jakieś wykroczenie, tylko standard (niektóre firmy co prawda mają inną politykę odnośnie wykorzystanego transferu, ale to raczej one są tu wyjątkami od reguły)

Po 3: uważasz że problem z hostingiem rozwiążesz szybciej pisząc o tym tutaj na forum, czy pisząc do supportu?

Jubi, gdybys uwazniej przeczytal to bys zauwazyl ze temat byl zglaszany do obslugi firmy hostujacej. W mojej ocenie jest to proceder dla klientow szkodliwy. Monity dostalem na maila, po co mi monit na moich domenach? Moze jeszcze w prasie zamiescic? Albo spot w TV zrobic. Wtedy to juz bedzie ok. bo poinformowali mnie prawidlowo. Firma ma mnie monitowac a nie osoby postronne.

fujara, pod adresami moich domen zamieszczono cos na co nie wyrazalem zgody. To tak jakby zamiescic pod adresem mojej firmy w moim miescie cos na co nie wyrazalem zgody. To tak jakby na moich drzwiach zamieszczono cos na co nie wyrazalem zgody. W mojej ocenie blokada konta to blokada transferu a nie podpinanie moich domen do tego typu komunikatow.

mariosoft, tutaj sie nie rozchodzi o 10zl, ja nie pisalem o 10zl. Przeczytaj jeszcze raz caly post ze zrozumieniem.

Hekko, przeczytaj caly watek to bedziesz mial odpowiedz czy korzystalem z kontaktu z firma hostingowa czy nie. Czasami warto poswiecic wiecej czasu by nie pisac pozniej glupot

Jest to moj ostatni watek w tej sprawie. Dziekuje wszystkim za uwage i za odpowiedzi. Te na temat bardziej, te nie na temat mniej :)

[..]

Tylko po co? ja place i chce miec to co jest w regulaminie.

[..]

No i masz. Masz pewien limit transferu m/c i go wykorzystałeś więc pojawia się komunikat. Więc o co kaman ?

kaman o to ze nie przeczytales watku ze zrozumieniem :)

mimo to pozdrawiam

Nie czytaj tego bo to same głupoty i kolagen Colway. Jeżeli lubisz kolagen to kup sobie bo od czytania to niewiele zyskasz ;-P

radzę sie zabrać za skubanie gęsi a nie za "czytanie internetu ze zrozumieniem"

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Niektórych postów nie da się zrozumieć. Zgadnij, kogo to posty.

No oczywiście autora wątku :)

Hekko, przeczytaj caly watek to bedziesz mial odpowiedz czy korzystalem z kontaktu z firma hostingowa czy nie. Czasami warto poswiecic wiecej czasu by nie pisac pozniej glupot

A czy ja gdzieś napisałem, że masz skorzystać bo tego nie zrobiłeś ? Napisałem tylko, że od tego takowa opcja istnieje. A nie forum gdzie bedziesz wciskał wszystkim po kolei, że nie umieją czytać ze zrozumieniem skoro jest zupełnie na odwrót - to TY nie potrafisz czytać wypowiedzi innych użytkowników forum ze zrozumieniem i na nie odpowiedzieć rzeczowo.

W mojej ocenie blokada konta to blokada transferu a nie podpinanie moich domen do tego typu komunikatow.

A w ocenie 99% firm blokada i komunikaty - pozostały 1% to np. KEI gdzie otrzymasz fakturę za nadprogramowy transfer bez znaczenia czy chcesz tego czy nie lub inne.

Już pisałem ja, pisał ktoś inny: wybrałeś ofertę nie dla siebie więc do siebie miej pretensje.

A nie lepiej kupić konto z większymi parametrami?

Jak juz pisali poprzednicy informacja o wyczerpanym transferze to norma.

A jesli masz kaprys to zmien hosting bo nikt oprogramowania na serwerze dla twojego widzimisie zmieniac nie bedzie.

Get FREE Access To The $1,604.98 Free-Money VIDEO

To See How People Are Making Loads Of Extra Cash

-- Just For Reading Their Emails!

==> https://www.moneylistprofits.com/ptrvideo/page14114.html

skracanie linków

Pytanie do uczestników "dyskusji":

W sytuacji, którą opisał Seopol, kiedy wyczerpuje się nieczekiwanie transfer w ramach planu hostingowego, pojawia się na twojej stronie komunikat. Jaką treść komunikatu wybierzesz?

1. Limit transferu zostal przekroczony. Serwer nie moze zrealizowac Twojego zadania dopoki wlasciciel tego konta nie zwiekszy swojego limitu transferu w danym miesiacu. Prosimy sprobowac pozniej.
  2. Przepraszamy, strona jest tymczasowo nieczynna. Prosimy spróbować później.

Ja zdecydowanie wybieram 2.

Dlaczego? Bo po kiego grzyba internauta ma wiedzieć dlaczego strona nie działa.

fujara, pod adresami moich domen zamieszczono cos na co nie wyrazalem zgody. To tak jakby zamiescic pod adresem mojej firmy w moim miescie cos na co nie wyrazalem zgody. To tak jakby na moich drzwiach zamieszczono cos na co nie wyrazalem zgody. W mojej ocenie blokada konta to blokada transferu a nie podpinanie moich domen do tego typu komunikatow.

Nie domen tylko kont, dostepu do twoich domen netlook nie ma

88x31_en.png - semrush z trialem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności