Skocz do zawartości

Gadu-Gadu

Rafal

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dostałem takiego maila (tzn. wysłane z formularza na mojej stronie):

Cześć! Mam sprawe!Chciałbym sie włamac na GG kolezanki bo ona nie wierzy ze sie da włamac! Tylko nie wiem jak :( Wiem ze ty wiesz1 ale nie piszesz tego na stronie...! Prosiłbym o pomoc! Nie wiem moze opis jak to zrobic albo link do strony! A do tego jest potrzebne tylko IP i numer GG?!

Bywały jeszcze lepsze teksty. Jak chcecie, to mogę przeszukać stare maile. Na razie nie robię tego, bo nie wiem jakie będzie zainteresowanie.

Ten to chociaż mówi prawdę, a najczęściej mówią, że zapomnieli hasła.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

mam rozumieć, że ty masz o GG?

nie

ja nie lubie gg

ale też dostaje głupie maile...

Na przykład? (oczywiście poza typowym spamem)

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

na przykład... hmm... na przykład

"prosze przysłac mi informacje o [...] bo ja pisze prace licenjacka. PILNE!!!!"

srednio jeden pseudo student turystyki na miesiac.

"czy mogę prosić o przysłanie mi wszystkich materiałów ze strony [...] bo mi net wolno działa"

;)

"prosze przysłac mi informacje o [...] bo ja pisze prace licenjacka. PILNE!!!!"

chyba tez cos podobnego dostalem ;)

ostatnio ktos mi napisal ze szuka pracy jako

osoba piszaca raporty z pozycjonowania :>

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Swoją drogą, pytanko. Wy się pewnie na tym znacie, w końcu połowa Forum PiO ma serwisy o Gadu-Gadu. ;)

GG niepoprawnie wskazuje mi statusy znajomych. Tzn. mam ok. 15-20 znajomych dostępnych/z.w. i WIEM że kolejne ok. 20-30 jest też dostępnych*, ale są wskazywani** jako niedostępni.

*-bo w katalogu publicznym są w tym czasie jako dostępni lub z.w.

**- w mojej liście kontaktów

Anybody knows what's wrong?

Czy przyczyną może tu być moja dosyć "obszerna" (ok. 600 osóB) lista najbliższych znajomych, której nie jestem w stanie zmniejszyć?

Pozdrawiam, J.

Swoją drogą, pytanko. Wy się pewnie na tym znacie, w końcu połowa Forum PiO ma serwisy o Gadu-Gadu.

Ale większa połowa sprzedaje loga i dzwonki.

GG niepoprawnie wskazuje mi statusy znajomych. Tzn. mam ok. 15-20 znajomych dostępnych/z.w. i WIEM że kolejne ok. 20-30 jest też dostępnych*, ale są wskazywani** jako niedostępni.

Polecam przesiąść się na innego klienta GG. (np. konnekt.info). Na początku może ciężko się przyzwyczaić, ale potem tylko można cieszyć się.

Co do tej listy, to jak przelecę forum do końca, to sprawdzę.

Do mnie jeszcze piszą, że kompletnie nie znają się na programowaniu i żebym im coś napisał, oczywiście za darmo!

ja tam uzywam

https://www.konnekt.info/

wiecej wtyczek, ladniejszy, funkcjonalniejszy, support dla GG, jabbera, tlena.

Polecam przesiąść się na innego klienta GG. (np. konnekt.info).

To już nie będę tamtego posta edytował, żeby nie było, że sobie dopisałem.

Jeż -> U mnie to pokazywanie w katalogu (program standarodwy z gadu-gadu.pl) działa jak powinno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności