Skocz do zawartości

Chcę przetestować zabezpieczenia swojego forum.

kosmita

Rekomendowane odpowiedzi

Troszkę nietypowe pytanie, mam praktycznie czyste forum, jest od dwóch lat delikatnie pozycjonowane (na dziś pr3). Jako że do niczego mi nie jest potrzebne postanowiłem przeznaczyć je na testy zabezpieczeń przed botami (tworzonymi na potrzebę innego forum na którym jest z tym spory problem), ale... brak mi botów do testów. Jak zwrócić ich uwagę??

No dobra pozmieniałem na kliku stronach będzie stały link z anchorem "FORUM phpbb". Zobaczymy może to coś da... chociaż ostatnie zabezpieczenie wykosiło z forum phpbb wszystkie śmieci (może boty się obraziły), ale niestety przerasta ono możliwości admina tego forum co chce zabezpieczyć. Próbuje czegoś prostszego i chce się dowiedzieć czy skutecznego. Na dziś dzień nie ma nawet aktywacji kont na moim forum.

edit----------------------

Jak by to kogoś interesowało na razie działa zabezpieczenie. Czekam na mądrzejsze boty.

edit po 24 h -------------------------

Nadal zaro nowych kont botowych i to jest + bo dziennie miałem 3 - 4 biegaczy którzy się tylko rejestrowali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności