Skocz do zawartości

[Wykonam] Artykuły do Presell Page

Presell24

Rekomendowane odpowiedzi

Już kiedyś pisałem artykuły osobą na tym forum. Zdecydowana większość była zadowolona z moich usług. Niestety znalazły się także takie osoby, które uważają, że artykuły do Presell Page powinny być po prostu idealne z grafiką itd. Nie piszę genialnych artykułów za grosze. Niestety nie znam osoby, która musiałaby przeczytać kilka artykułów innych autorów i na podstawie tej treści napisać własny artykuł. To nie jest tak, że napiszę artykuł o np: "Hiszpanii" skoro nigdy tam nie byłem lub o "silniku Mercedesa" ponieważ ten temat mnie nigdy nie interesował. Nie piszę także głupot typu: Mam na imię Darek, 17 lat i pochodzę z małej wioski ABCD, lubię moją babcię i słucham Hip Hopu. Piszę najlepiej jak potrafię, bez błędów ortograficznych itd. Do każdej osoby podchodzę indywidualnie i zawsze staram się patrzeć, aby ja oraz klient był zadowolony. Dlaczego o tym piszę? Chcę, aby wszystko było jasne.

Napiszę artykuły w cenie:

1000 znaków - 4,00 zł

1500 znaków - 6,00 zł

2000 znaków - 8,00 zł

Ceny są z dodaniem artykułu do katalogu presell page. Dodaję do unikalnych katalogów, które nie są zaspamowane! Nie piszę poniżej 5 artykułów na dany temat. Artykuły będę dodawać stopniowo. Nie będę dodawał więcej niż 5 artykułów dziennie do presellka, ponieważ google z moich obserwacji tego nie lubi. Oczywiście podsyłam linki do dodanych artykułów. Rozliczamy się prawdopodobnie w 50% wykonanej pracy. A zresztą rozliczenie zaproponuj mi w mailu lub na PW. Jeżeli chodzi o liczbę linków to 1000-1500 znaków 2 linki w treści, a 2000 znaków 3 linki w treści. Jeżeli chcesz zaproponować katalogi do których mam dodać artykuł to napisz. Wymyślimy jakieś rozwiązanie.

Jeżeli chodzi o kontakt to proponuję PW lub ewentualnie e-mail presell#gmail#com

Pozdrawiam

Adam C.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności