Skocz do zawartości

Właśnie trwa - UPDATE PR

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

na kilku moich domenach ktore kilka dni temu mialy PR2-PR4 jest teraz N/A. Wczesniej natomiast zauwazylem ze PR update dziala bardzo nieregularnie wrecz niecyklicznie. Nie uwazacie ze z tego co sie ostatnio dzieje mozna wywnioskowac ze google na biezaco teraz aktualizuje PR ?

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To chyba tylko jakiś chwilowy bajzel na tych DC, bo nawet onet ma N/A ;)

mam taką nadzieje, bo czasami pokazuje niższy PR na kilku innych DC

i tak uwazam ze Google teraz bedzie robic update PR na biezaco oraz BL z tego co obserwuje...

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

Ja tylko z jednym przykładem na potwierdzenie:

Domena o wieku 3,5 roku, od ponad roku top 5 na jedno z haseł, pozycja stabilna. Do teraz. Nagle spadek na drugą stronę wyników, a przede mną stronki, których nie było w pierwszej pięćdziesiątce. Żeby było śmieszniej to dwie z nich nie są związane bezpośrednio z branżą, a jedna ma całe 10 BL - wszystkie z Qlwebów o poziomie zaspamowania przekraczającym dopuszczalne normy Do obu wspomnianych stron nie prowadzi ani jeden link z anchorem zawierającym słowo kluczowe, na które są przede mną. Przecież to bez sensu...

[...].

Ja może nie mam starej domenki ale nową... ale jak to możliwe, że strony których nie pozycjonuję (chociaż związane są ze mną) są w TOP3 a moja strona główa super.nexto.pl teraz jest na pozycji 11tej?!

Linkuję super.nexto.pl wiec powinna być 1sza. Mało linków mam do superczytelnia.blogspot.com a do polecam.wa.pl prawie wcale a po wpisaniu 'Super Czytelnia' właśnie te dwa linki pokazuje pierwsze ;/

Imho google ma miesiączkę.

Ja mam domenę 7 letnią, lepiej stoi na anchory którch nigdy nie podawałem. Na te wszystkie pytania jest odpowiedź - pewne osoby powinny wsadzić sobie ręce w 4 litery bo zrobili z googlarki jeden wielki bajzel, to już nie wyszukiwarka - wyniki to zwykły śmietnik, potrafią wyrzucić index a jednocześnie dać dodatkowe 8 linków do tego indexu. Jaki pan taki kram

no i powrót z wielką pompą :D

powrót stronki na top2 na frazę główną i na poboczne top5 :) i subdomenki też wróciły ;)

Potwierdzam słowa starszego kolegi, dziś około 15 moja strona również wróciła na zajmowane przed blisko miesiącem pozycje - i to na praktycznie wszystkie frazy (do tej pory była o jakieś 30 pozycji niżej). Panowie - jest nadzieja, że G się opamiętało ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności