Skocz do zawartości

Właśnie trwa - UPDATE PR

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ludzie czasami nie czytają co piszą. Z jednej strony mówią że przez update pr strony google ma zawirowania w wynikach, a z drugiej że pr nie ma wypływu na wyniki... ZASTANÓWCIE SIĘ!

Skoro nie ma wpływu, to znaczy że te spadki są innej natury. Też je obserwuje i ihmo nie są związane z żadnym updatem, bo w takim razie ten update trwa 365 1/4dni w roku....

Zresztą jeśli ktoś z was patrzy na PR przy ocenianiu wartości strony to gratuluje.

PS jeśli ktoś chce recepte na pr5 prosze pisać ;) Tylko nie liczyć na wysokie pozycje w googlu. Bedziecie mieli tylko pr.

jeśli ktoś chce recepte na pr5 prosze pisać

A co to jakaś tajemnica? 1 link ze strony o PR=6 i po sprawie.

ilgesu, nie wiem w którym miejscu przeczytałeś, że wartościuje strony po PR. Różnica polega tylko na tym, że ja utożsamiałem te spadki wraz z update'em, bo już dwukrotnie się tak zdarzyło (powiem wręcz, że idealnie w czasie aktualizacji, strona, która była w top3, leciała baaardzo nisko i po miesiącu wracała do top3). Ale skoro obserwujesz to o czym piszę przez cały rok to już milknę, pozdro ;)

jeśli ktoś chce recepte na pr5 prosze pisać

A co to jakaś tajemnica? 1 link ze strony o PR=6 i po sprawie.

W tym też tkwi sęk wypowiedzi i cały jej ironizm, którego nie każdemu jest dane zrozumieć.

Powodów braku stabilności jest wiele, lecz nadchodzi moment w którym strona stoi na tak stabilnych linkach ze nie będą jej straszne żadne sortowania. Na to trzeba poczekać, a nie płakać na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności