Skocz do zawartości

Właśnie trwa - UPDATE PR

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie obserwowałem już kilka updejtów, ale ten już trwa i trwa....ciut długo

Pierwsze zmiany były już wczoraj o północy i przynajmniej od tamtej pory kilka domen na które patrzę stoją tak w połowie zmienione....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na kilku DC mam PR=7, też tak macie ?

[EDIT] Na różnych domenach takie głupoty pokazuje, sprawdzałem na https://www.web-hosting-top.com/web-hosting...agerank-checker

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

A czy ktoś może mi wytłumaczyc co się dzieje z moją stroną:

Site spadł z 3500 do 51...

Link z 1080 spadł do 295...

Domena nowa, kilkumiesięczna, od wczoraj google toolbar wskazuje PR0 (wcześniej N/A). Na stronę przekierowany jest adres, który parę miesięcy temu miał PR3.

Dobrze, że przynajmniej strona nie leci w wynikach, a nawet powoli pnie się w górę.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności