Skocz do zawartości

Właśnie trwa - UPDATE PR

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No to co ciebie PR interesuje, ja już nawet nie patrzę czy moje poszły w górę czy w dół rzucę okiem przy okazji na toolbar.

Pozycja ma być a PR to mogę mieć na minusie nawet

Masz rację, ale boję się że ten spadek liczby zaindeksowanych stron nie wpłynie negatywnie na jej pozycję. Miałem zamiar również wymienic się linkami, a przy PR0 bedzie trudno.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Ja myślę, że PR ma duże znaczenie i będzie miało jeszcze długo duże znaczenie przy subiektywnej ocenie siły linka wychodzącego ze strony. Myślę tak dlatego że przez wiele lat to właśnie PR był głównym czynnikiem podczas sprzedaży, wymian linków i nawet po tym co się dzieje teraz tak zostanie. Oczywiście my wiemy że BL, że wiek domeny, że liczba wychodzących, tematyczność itd itp. ale większość początkujących nie do końca potrafi ocenić wartość strony a PR to skala bardzo prosta 0-10, takie spłaszczenie tych wszystkich czynników o których pisałem. Ja sam jeszcze pomimo tego wszystkiego przy wymianach patrzę na PR (oczywiście traktuję go z przymrużeniem oka, ale jednak patrzę).

Zobaczymy jak to będzie

U mnie za to bardzo ciekawie, stronki z kilkunastoma podstronami średnio i słabo podlinkowane - 1 i 2, jedna prawie nie linkowana z jedną podstroną - 1, a strona wartościowa - 3. Wszystko jest w porządku. W miare sprawiedliwie ten PR został rozdany.

Nikt tego nie wie - czy zakończony, czy jeszcze nie :)

Ktoś musi wiedzieć. Przecież musiał ktoś nacisnąć ten Enter :D

U mnie za to bardzo ciekawie, stronki z kilkunastoma podstronami średnio i słabo podlinkowane - 1 i 2, jedna prawie nie linkowana z jedną podstroną - 1, a strona wartościowa - 3. Wszystko jest w porządku. W miare sprawiedliwie ten PR został rozdany.

Tak, z akcentem na w miarę. :D

Google jest coraz surowszy (a). PR stoi w miejscu lub spada nic nie idzie do góry. Paradoksalnie strony, którymi się wcale nie zajmuję mają się tak samo dobrze jak te pozycjonowane.

Jeszcze zauważyłem wyzerowanie PR na stronach, których mam linki płatne, tylko skąd oni mogą wiedzieć, że ja dostaję za to kasę?

Wyzerowanie PR nie wpływa na pozycję w wynikach wyszukiwania, może to taka polityka aby zarabiać na Adsense, a nie bez ich pośrednictwa :D

Przyłączcie sie do gry:

logo.jpg

Ja myślę, że PR ma duże znaczenie i będzie miało jeszcze długo duże znaczenie przy subiektywnej ocenie siły linka wychodzącego ze strony. Myślę tak dlatego że przez wiele lat to właśnie PR był głównym czynnikiem podczas sprzedaży, wymian linków i nawet po tym co się dzieje teraz tak zostanie.

zostanie, zostanie - BL 1 link może być lepszy niż 1000, czy nawet 10 000. Site - 50tys. ale z tego 7 w głównym indeksie. Zostaje ten wiek domeny. Ja pierwsze co biorę pod uwagę PR i wychodzące (chociaż PR już coraz mniej, raczej sprawdzam czy strona jest w indeksie głównym). Przy wymianie mocnym linkiem to już głębiej analizuję.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności