Skocz do zawartości

Właśnie trwa - UPDATE PR

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do zmian pozycji, jak to od lat po Update PR - gdy już wszyscy widzimy swoje zielone paski, uznając że PR update został zakończony. Pr to tylko jeden z elementów które mają wpływ na stabilność wyników, może nie na samą pozycje strony www, jak i na moc linków wychodzących.

Zmiany w wynikach jak co update PR można obserwować średnio po tygodniu, dwóch. Tak więc jak sądze, troszkę porotuje wynikami w najbliższym okresie. Bo nie sądze by zmieniła sie kolejność odczuwania zmian w PR.

Mimo to nie martwiłbym się spadkami, wzrostami - ważne że dalej działa SEO :D.

Forum jako treść posiada wartość, najwyraźniej algorytm analizujący link out uznał iż linkuje do zbyt wielu mało powiązanych stron www. Strony które linkuje tematycznie PR mają ok, jak mi gdzieś wyzerowało to na tych które posiadały odnośnik do przypadkowej www i dość mocno przypominał formę linka umieszczonego za pieniądze.

No niestety trzeba będzie znacząco podwyższyć ceny na allegro..

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zmiany w wynikach jak co update PR można obserwować średnio po tygodniu, dwóch. Tak więc jak sądze, troszkę porotuje wynikami w najbliższym okresie. Bo nie sądze by zmieniła sie kolejność odczuwania zmian w PR.

Tak to prawda... po tygodniu kiedy już wszystkie systemy linków zaktualizują swoje bazy... ale chciałbym zauważyć ze przed updatem także są dość duże rotacje - tym razem też tak było. Przynajmniej ja zawsze tak odczuwam przyszłe zmiany DC

Jeśli chodzi o "dziwactwo" update`u to powiedziałbym że było to dokończenie tego który był ostatnio. Zauważyłem zmiany tylko na tych domenach które wcześniej pozostały nietknięte...

Może macie podobne odczucia?

Planujesz wesele i ślub?

Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz.

U mnie niestety albo bez zmian, albo spadki - zarówno dla starszych domen, jak i domen, które poprzednio zyskały ostatnio PR.

Jeśli zachowa się taki pagerank jaki widać na ten moment (a pewnie tak będzie), to jak dla mnie można śmiało stwierdzić, że sam algorytm pagerank jest w tym momencie zupełnie bezsensowny i generalnie nie liczy się w żaden sposób jakakolwiek wartość/unikalność strony...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności