Skocz do zawartości

Właśnie trwa - UPDATE PR

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie podobnie rano i wieczorem w top4 a w dzien na drugiej stronie 12-14 heeeh

Nooo to i tak macie dobrze, moja nagle z czołowych pozycji w wyszkuwarkach znikła tak że jej w ogoole nie moge odnalezc. A pozostałe strony maja czasami skoki z pierwszej 10 do trzeciej setki. Ojjj... wesoło sie robi :)

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Weźcie sobie sprawdźcie pozycje na różnych dc i przestańcie piep..ć za przeproszeniem. Sprawdź 20 dc spisz wyniki i sprawdź je wieczorem czy rzeczywiście zmieni się na nich pozycja bo może się okazać że was olśni i google rano i wieczorem pokazuje wyniki z różnych dc

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Weźcie sobie sprawdźcie pozycje na różnych dc i przestańcie piep..ć za przeproszeniem. Sprawdź 20 dc spisz wyniki i sprawdź je wieczorem czy rzeczywiście zmieni się na nich pozycja bo może się okazać że was olśni i google rano i wieczorem pokazuje wyniki z różnych dc

Piep....nie za przeproszeniem zostaw dla siebie :)

Sprawa jest o tyle dziwna, ze dzisiaj korzystajac z Narzędzia dla webmasterów (Google Webmaster Tools) dostalem wpierw po dlugim oczekiwaniu komunikat:

W naszym systemie wystąpił tymczasowy problem podczas próby dostępu do Twoich danych weryfikacyjnych dotyczących niektórych witryn. Spróbuj ponownie później.

I wszystkie serwisy nagle otrzymały status niezweryfikowanych.

Przy kolejnych probach zalogowania sie, dane czesci stron powrocily, a czesc okazala sie dalej nie zweryfikowana i mimo prob by ja ponownie zweryfikowac - nic nie chcialo sie zmienic. Czy ktos ma podobne zachowanie na swoim koncie?

PS. Bardzo sie ciesze ze niektore strony awansowaly do czołówki, ale czemu inne bardzo popularne z pierwszych miejsc nagle wypadly z pierwszej 200 googiela? Jak wiadomo googiel to zdecydowanie wiekszosc ruchu - nie ma gogielka, nie ma strony ;/

PS2. Dla poprzednika sprawdzalem pozycje w roznych dc i w prawie całości się one pokrywają ze sobą.

PS3. Nie licze na UPDATE PR tak jak jest w temacie (bo nie dawno byl) natomiast od dawna przynajmniej w przypadku moich serwisow, nie odnotowalem takich skrajnych skoków w góre czy w dół, oraz tak dziwnych zachowan narzedzi stworzonych przez samo google.

Dziwna ta aktualizacja, poza jak zwykle warjacjami w wynikach wyszukiwania, żadnych zmian i to zarówno na starych jak i na nowych domenach.

No i gielo ma racje. Wyniki sa z roznych dc. Wystarczy spojrzec na ilość wyników dla fraz :)

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

A ja ostatnio zauważyłem ciekawą rzecz na jednej z moich stron. Codziennie wieczorem wskakuje ona na kilka fraz do TOP1, natomiast w dzień spada na TOP2 lub troszeczkę niżej. :)

a nie wracasz czasem wieczorami z imprez? ;) wiesz po lepszym imprezach to mozna zobaczyc TOP1 :)

zawsze sprawdzam na różnych dc przy pomocy https://www.stalnet.com.pl/msnbetter+thango...e-data-centers/

raz na większosci 90% dc jest 12 pozycja raz 4 ;] yyyh

Polecam https://wiki.haszysz.com Wikipedia o Konopniach, tworzone od 2005 roku. Zajrzyj też na forum o marihuanie gdzie możesz skonsultować się w odpowiednim dziale z lekarzem medycznej konopi, który odpowie na wszelkie nurtujące pytania o  medycznej marihuanie https://forum.haszysz.com/forums/medycyna.104/

Teraz od kilku dni 3-4 jest jakiaś kaszana z pozycjami, 10 dni temu też miałem to samo ale wyszło z tydzień się trzymało na ładnych pozycjach. Teraz od 4 dni wywaliło w kosmos, jak tam notował ktoś na dniach powroty na stare pozycje ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

no cóż u mnie na jednej stronie poszło w cholerę 2/3 ruchu :zeby:

Ja straciłem 80-90 % ruchu, wszystkie 20-25 pozycjonowanych fraz wyleciało. Trochę boli, zwłaszcza że dla mojej domeny która wyleciała pozycjonowanie jej to podstawowy sposób zdobywania klientów.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

u mnie na okolo 15 stronach zadnych zmian PR, od 1 do 3.

a KUKIS na jaka fraze masz top10 ?

ja tez ostatnio wskoczylem na top10 pod fraze "darmowe programy"

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności