Skocz do zawartości

Właśnie trwa - UPDATE PR

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hmm... u mnie z 7,800 zindeksowanych podstron spadło mi na 502... co oczywiście (u mnie) spowodowało spadek ruchu na stronie o jakieś 80/90% ;/ I tak od update PR google... no niech to szlag trafi.. ;f

TYSKIE. Nasze Najlepsze..... ;)

Szukasz Shared Hosting? Polecam:

prohost.pl | proste.pl | iq.pl | kei.pl

nom chyba muszę zacząć bardziej go linkować ; )

Spróbuję jeszcze troszkę zmienić title i parę innych : )

pozdr.

TYSKIE. Nasze Najlepsze..... ;)

Szukasz Shared Hosting? Polecam:

prohost.pl | proste.pl | iq.pl | kei.pl

u mnie strona poleciala praktycznie na wszystkie frazy i ten spadek utrzymuje sie juz prawie dwa tygodnie...

wlasnie zauwazylem ze w narzedzia g dla webmasterow pokazuje 0 linkow, a wczesniej bylo tam ponad 12 tys... czy to moze oznaczac zwkly blad G przez ktory strona jest daleko?

czy u osob ktorych strony rowniez polecialy w narzedziach G tez nie pokazuje linkow?

kuzwa ja po dwoch trzech miesiacach uzywania e-weblinku i linkme i co-opa nagle wywalilo z pr3(stabilny byl od prawie roku) na pr0 i pr2 na pr0, eh wywalilem linki do moich stron e-weblinku i linkme zostawilem tylko co-op, zobaczymy co z tego wyniknie.

Dziwne, czytam o tych zmianach PR, a nic takiego u siebie nie odnotowałem, cały czas PR5. I to mimo spadku BL z 300 do 45, a pozycja na frazy kluczowe cały czas w top10, chociaż każdego dnia trochę inna - od 3 do 7.

ps. chyba Google mnie lubi - zmieniłem title i chwilę później była zmiana w Google :P

Właśnie też kilka dni temu zmieniłem title i po kilku minutach był już normalnie indeksowany. Co ciekawe, zachęcony tą szybkością zmieniłem title na innej stronce o małym PR i czekałem kilka dni. Wątpię żeby PR miał na to realny wpływ, ale nie wiem z czego to wynika. ;)

a ja mam dziwna sytuację.

Używam Opery i w okienku do wyszukiwania (po prawej stronie na górze - podobnie jak w FF) jak wisuję "Super Czytelnia" wyskakuje mi moja strona na pierwszym miejscu (super.nexto.pl).

Wchodząc na www.google.pl wpisując tą samą nazwę pierwszy pokazuje się mój BLOG a super.nexto.pl jest na 9 miejscu.

Zastanawia mnie to troszkę. Ktoś zna przyczynę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności