Skocz do zawartości

Właśnie trwa - UPDATE PR

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
PR w dół, pozycja w górę. Mnie tam pasuje;)

u mnie page rank jak stoi tak stał, ale o dziwo wiele pozycji już od dwóch tygodni wskoczyło na pierwsze miejsce co mnie wybitnie cieszy.

mnie też :) jak wpiszę "e-książki" to jestem na 5 miejscu :)

Muszę jeszcze popracować, nad optymalizacją bo troszeczkę ostatnio olewałem ;)

ale ogólnie na niektóre frazy udało mi się wskoczyć na 1szą stronę :)

Ogółem - pozytywnie ;)

UPDATE:

Sprawdziałem teraz - już 8me miejsce... ehhh.... ;/

Nie wiem wogóle co to google wyczynia. Jedna z moich domen jeszcze 2 tyg. temu była na 4 miejscu ..... a dziś na 48 miejscu. Druga domena była na miejscu 7, a dziś już na 145 miejscu. Normalnie nic tylko się powiesić. Mam nadzieję że sytuacja się ustabilizuje ;)

Nie wiem wogóle co to google wyczynia. Jedna z moich domen jeszcze 2 tyg. temu była na 4 miejscu ..... a dziś na 48 miejscu. Druga domena była na miejscu 7, a dziś już na 145 miejscu. Normalnie nic tylko się powiesić. Mam nadzieję że sytuacja się ustabilizuje ;)

wiem wiem, też mnie to wkurza, inne DC ciagle inne wyniki na różnych pozycjach, raz jest wysoko, po 5 minutach sprawdzam spadło. I tak w koło Macieju ;(

a ja sie zastanawialem czemu mi tyle stron poleciało w dol...no to teraz juz rozumiem:)

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

A ja przed chwilą znowu zacząłem sprawdzać... gdzieniegdzie znowu moja strona zniknęła a była na w TOP10... może to przez Wielkanoc ? !!!:D:D:D:D:D

Tymczasem linkuję daję... i dodaje arty do precelków !!!

update: parę dni na 1szym miejscu teraz znowu na 9tym... ja już nie kumam tych Googli ;/

Frazy Wam skaczą bo są młode. Żeby były stabilne powinny mieć tak z pół roku i dłużej (w zależności od tego jak ciężkie). I takie fruwanie było też przed updatem i nie ma nic z nim wspólnego. Można o tym pisać 300x a zawsze znów się znajdzie ktoś kto odkryje na nowo eurekę - TO WSZYSTKO PRZEZ UPDATE!:huh:

Złe google, złe, Zły update, nie ważne czy jego wina czy nie, ale jest na co zwalić. Trochę więcej wiązania faktów, trochę mniej fantazji. A próbka statystyczna z 5 linków obserwowanych przez 3 mies. to trochę za mało.

Nie podbijajcie już tego wątku (bez podstaw).

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Radek o czym ty mówisz? Młode frazy? Moja domena ma już 2 lata. Od ponad roku była w TOP10 a najwyżej na 2 miejscu na dość trudną frazę. Cały czas ją pozycjonowałem i starałem się aby strona była wartościowa. A tu nagle spadek z dnia na dzień o 40 miejsc w dół (nadal spada). Wyprzedziły mnie już nawet niektóre podstrony konkurencji - to raczej nie jest normalne zjawisko przed czy po Updacie..................

Frazy Wam skaczą bo są młode. Żeby były stabilne powinny mieć tak z pół roku i dłużej (w zależności od tego jak ciężkie). I takie fruwanie było też przed updatem i nie ma nic z nim wspólnego. Można o tym pisać 300x a zawsze znów się znajdzie ktoś kto odkryje na nowo eurekę - TO WSZYSTKO PRZEZ UPDATE!:huh:

Złe google, złe, Zły update, nie ważne czy jego wina czy nie, ale jest na co zwalić. Trochę więcej wiązania faktów, trochę mniej fantazji. A próbka statystyczna z 5 linków obserwowanych przez 3 mies. to trochę za mało.

Nie podbijajcie już tego wątku (bez podstaw).

Jakie młode ?!?!?!?

Stare jak dziad... Coś dziwnego się dzieje.

Stare jak dziad... Coś dziwnego się dzieje.

Może w Twoim przypadku tak,lecz w większości sytuacji osoba rozpoczyna linkowanie systemem,zobaczy że strona idzie w góre to jeszcze dowali linków i google ukarci spadkiem pozycji i płacz na forum..

A jak jeszcze amator dorwie się do seoneta albo eweblinka (w stylu dam 100k na fraze :huh: nic się nie stanie) to już w ogóle inna bajka.

Zeby nie było to ja też poleciałem na sporo fraz jednak krach livelinka wyjaśnił czemu do tego doszło.

Pozdrawiam Tomek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności