Skocz do zawartości

Dowcipy...

Adamkpl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeden z tych które ubawiły mnie najbardziej.

Klasa Jasia dostała zadanie domowe: "napisać opowiadanie na temat piękna przyrody"

Oczywiście pani odpytała najpierw kilkoro prymusów, a na sam koniec został Jasio - w końcu jakąś pałę trzeba postawić. Jasio czyta, pani komentuje:

J: Jest zima, znajdujemy się w lesie, na gałęziach świerków skrzy się śnieg...

P: Pięknie Jasiu, naprawdę pięknie!

J: W dali widać taflę zamarzniętego jeziora, odbijającego promienie słońca wszystkimi kolorami tęczy,

P: Cudownie Jasiu

J: Na jeziorze pierd***ą się dwa wilki,

P: Jasiek źle!

J: Pewnie, że źle! Łapy im się rozjeżdżają!

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Dwie dziewczyny stoją przed kinem. Jedna mówi:

- Nie wpuszczą nas na ten film od 18 lat.

- Nie szkodzi, i tak bym nie poszła - nie mam z kim zostawić dziecka.

Matka krzyczy na córkę:

- Zabraniam ci wracać tak późno do domu. Masz dopiero 17 lat. Ja w twoim wieku...

- Wiem, wiem. - przerywa córka - siedziałaś stale w domu... Bo ja miałam pięć miesięcy...

Był konkurs na największą ladacznicę. Tłum ludzi na stadionie. Na centralnym miejscu, na środku murawy stoi stół. Wchodzi kelner z tacą, na której leży pomarańcza i kładzie ją na stole.

Wchodzi Niemka, siada na pomarańczy, cos cmoknęło i.......... nie ma pomarańczy. Tłum bije brawo. Wchodzi kelner z tacą, na której leży arbuz i kładzie ja na stole.

Wchodzi Rosjanka, siada na arbuzie, coś cmoknęło i........... nie ma arbuza. Tłum szaleje na trybunach. Wchodzi kelner z tacą, na której leży fistaszek i kładzie ja na stole. Tłum gwiżdże, wrzeszczy, że nie takie rzeczy się tu działy, precz z zawodniczką, itp.

Wchodzi Polka, siada na fistaszku, coś cmoknęło i........... nie ma stołu.

- Mamusiu - mówi 14-letnia Basia - dzisiaj w szkole badał nas wszystkich pan doktor...

- No i co?

- Okazało się, ze tylko jedna z nas jest jeszcze dziewicą.

- Oczywiście ty.

- Nie, nasza pani profesor.

W pewnej rodzince był taki zwyczaj, że rodzice co dwa, trzy dni wyjeżdżali do znajomych na noc, wiec jedyny syn miał całą chatę wolną przez cały wieczór i noc. Wiec skwapliwie z tego korzystał sprowadzając sobie swoją dziewczynę i razem "figlowali" korzystając z nieobecności starszych. Aż pewnego pięknego dnia znajomych nie było w domu i rodzice wrócili, przyłapawszy młodych (jak ktoś to ładnie ujął) "in figlanti".

Chłopak przyłapany na "gorącym" uczynku pomyślał sobie :

- O, cholera, mam za niedługo maturę, miałem dostać samochód, uważali mnie za takiego porządnego, a tu co ? A trudno.

Dziewczyna sobie myśli :

- Aj, miało być fajnie, miał mnie przedstawić rodzicom, miało być miło, kolacja itp., a tu mnie jak ostatnią k*.* poznali.

Ojciec sobie myśli :

- Moja krew ! Dobrze synku, dobrze, całkiem niezła d*.* !

A serce matki :

- Jak ona nogi trzyma ! Przecież mu niewygodnie !

Przyszedl Jasio ze szkoly i mówi do taty:

- Dostalem piatke i w morde!

- Za co dostales piatke?

- Bo pani zapytala sie mnie ile jest 7x6, a ja powiedzialem, ze to

jest 42!

- A za co w morde?!

- Bo pani zapytala sie mnie ile jest 6x7!

Tata: - Przeciez to jest jeden ch*j!

- Tez tak powiedzialem!!

Siedzą sobie na łące bułka i owca.

-owca owca skocz bo browca - powiedziała bułka

owca tak sobie myśli - ale mi dogadała ta bułka chyba pójde po tego browca i po drodze wymysle jakiś tekst na bułke żeby się zrewanżować.

po godzinie wraca owca z browarem i mowi

- bułka bułka

- co

- ty ch*ju!

Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy: - Macie tu jakieś tańsze zwierzaki? - Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł. - 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo? - Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę! Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała: - Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie? - Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypier**lasz!

przychodzi zakonnica do ginekologa i mówi:

- panie doktorze mam plamienie

doktor na t odpowiada:

- ok, proszę rozłożyć nogi i się nie martwić tym pierwszym badaniem.

doktor zagląda między nogi, nagle taki szczęśliwy wyskakuje i mówi:

- eee, proszę się nie martwić proszę siostry, to nie plamienie to naklejki od bananów puszczają farbę

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

• 2 tygodnie później...

Taki dowcip fajny:

Stalin i Roosevelt postanowili sprawdzić czyi obywatele są bardziej przywiązani do swojego przywódcy. Przywołał Roosevelt szeregowego obywatela USA i mówi:

- Dla dobra Stanów Zjednoczonych, za swego prezydenta, skacz w przepaść.

- Nie, nie mogę. Mam żonę, dzieci i starych rodziców.

Przywołał Stalin szeregowego obywatela Związku Radzieckiego i mówi:

- Za ojczyznę, za Stalina, skacz w przepaść.

- Tak jest! Hurra! - i pobiegł szukać przepaści.

Po drodze Roosevelt pyta go:

- Czemu skaczesz w przepaść?

- Nie mogę inaczej. Mam żonę, dzieci i starych rodziców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności