Skocz do zawartości

Dowcipy...

Adamkpl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Policjanci wezwani na miejsce zdarzenia oglądają ciało kobiety w wieku mocno zaawansowanym.

Ciało znajduje się w ubikacji - z głową w sedesie przytrzaśniętą deską klozetową.

Policjanci postanawiają przepytać gospodarza domu na okoliczność zdarzenia.

- Czy znał pan denatkę?

- Tak, to moja teściowa.

- Mieciu, sprawa jasna, pisz! Przyczyna zgonu: śmiertelne zatrucie domestosem podczas czyszczenia toalety

• 2 tygodnie później...

Pewnego dnia zabrałem ze sobą mojego dziadka do sklepu w centrum miasta aby kupić mu nowa parę butów. Zatrzymaliśmy się aby kupić sobie coś szybkiego do przekąszenia. Kiedy podchodziłem do stolika gdzie siedział dziadek, zauważyłem jak przygląda się on nastolatkowi z nastroszonymi różnokolorowymi włosami. Mój dziadek przyglądał mu się uważnie aż w końcu młody chłopak bardzo wulgarnie odezwał się do dziadka:

- Co ku**a stary dziadu, nigdy w życiu nie zrobiłeś nic zwariowanego? Znając mojego dziadka szybko połknąłem kawałek pizzy który miałem w ustach aby nie zakrztusić się podczas jego odpowiedzi. Nie zawiodłem się. Bardzo spokojnie i bez zmrużenia oka odpowiedział:

- Tak.... raz się tak naje**łem, że wyru***łem pawia, i właśnie się zastanawiam czy nie jesteś przypadkiem moim synem......

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

• 2 tygodnie później...

Mąż wraca późno do domu, kompletnie zalany. Żona oczywiście czeka na niego w progu i zaczyna krzyczeć:

- Gdzieżeś się znów szlajał, moczymordo!

- Najdroszsza, nie ufieszysz, wulchan wybuchł, taaaaka chmura kurzu latała, sze ledfffo drogę do domu znalasłem...

- Wulkan? Co za wulkan?

- Ejafluuu... Ejafjakuuu... Ejafjakoduu... Chlałem, chlałem z kolegami, kochchanie...

==========

Coś z działalności wg ISO

Szedł facet ulicą i zobaczył nowy sklep. Myśli sobie: „Wpadnę”.

Wita go uśmiechnięty sprzedawca:

-Dzień dobry. W czym możemy panu pomóc, co chciałby pan kupić?

Facet się zastanowił i mówi:

-Rękawiczki

-To proszę podejść do tamtego działu.

Facet idzie do wskazanego działu i mówi:

-Chcę kupić rękawiczki.

-Zimowe czy letnie?

-Zimowe.

-To proszę przejść do następnego działu

Facet poszedł:

-Dzień dobry. Potrzebne mi zimowe rękawiczki.

-Skórzane czy nie?

-Skórzane

-To proszę podejść do następnego działu

Facet podenerwowany podchodzi do wskazanego stoiska:

-Chcę kupić zimowe, skórzane rękawiczki

-Z klamerką czy bez?

-Z klamerką

-Proszę podejść do następnego stoiska

Facet jest już wkurzony ale idzie nic nie mówiąc.

-Poproszę rękawiczki zimowe, skórzane i z klamerką

-Klamerka na zatrzask czy na rzepy?

-Na rzepy

-Zapraszam do działu obok.

Facet nie wytrzymuje i wrzeszczy:

-Przestańcie się nade mną znęcać:zeby:!!!! Dajcie mi te rękawiczki i pójdę sobie!!!!!

-Proszę pana, proszę o cierpliwość, chcemy panu sprzedać dokładnie takie rękawiczki

jakich pan potrzebuje.

Facet idzie dalej.

-Proszę rękawiczki zimowe, skórzane z klamrą i na rzepy

-A jaki kolor?

Nagle otwierają się drzwi i do sklepu wchodzi facet z sedesem świeżo wyrwanym z podłogi,

od którego odstają kawałki glazury. Niesie go na wyciągniętych rękach, podchodzi do lady

i krzyczy:

-Taki mam ku..wa sedes, a taką glazurę!!!!!! du**ę już wam wczoraj pokazałem

więc sprzedajcie mi wreszcie JAKIKOLWIEK papier to

============

Ślub miał się odbyć nazajutrz.

Poprzedzającego wieczora dałem trochę czadu - chlańsko, striptiz, panienki, takie tam, nic w sumie szczególnego, ale... Tak czy owak, po wszystkim byłem konkretnie sponiewierany. Jak bardzo? No, bardzo. W każdym razie w dniu, kiedy miałem stanąć przed ołtarzem, musiałem mieć jeszcze niezłą banię, bo, jak mi potem mówili, uśmiechałem się wciąż głupkowato, burczałem coś pod nosem, ze dwa razy się widowiskowo wyjeb*łem, a na koniec narzygałem pannie młodej w dekolt.

Myślę, że po tym wszystkim, po tym wstydzie, biskup przeniesie mnie raczej na inną parafię...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności