Skocz do zawartości

Wasza monitory LCD

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wogole to mam dwa monitory jeden 19'' w pivocie + panorama samsunga 22'' :] tak sie pracuje w Hollywood :huh:

heheheh - dwa monitorki to podstawa - mam w domu staruszka 19' i jakiś Benq 24'.

Praca w biurze na jednym monitorze to teraz dla mnie tragedia.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja wogole to mam dwa monitory jeden 19'' w pivocie + panorama samsunga 22'' :] tak sie pracuje w Hollywood :)

heheheh - dwa monitorki to podstawa - mam w domu staruszka 19' i jakiś Benq 24'.

Praca w biurze na jednym monitorze to teraz dla mnie tragedia.

M

A możesz napisac co robisz na tych dwóch monitorach ?

na jednym gołe babki a na drugim praca ? :)

Ja mam 17" i nie widzę potrzeb zmieniać , jakis tam samsung z matryca PVA

A możesz napisac co robisz na tych dwóch monitorach ?

na jednym gołe babki a na drugim praca ? :)

oj, gołe babki nie wyglądają dobrze na panoramicznych monitorach........

a tak serio, to mam otwarte na stałe średnio 4 okna z FF , na każdym po kilka kart - wszystko posegregowane w różnych tematach (m.in. mam firmę dostarczającą net, zatem wykresy, monitoring i inne duperele , moje precle , srecle , katalogi), do tego poczta - wszystko jest dostępne od ręki, szybkie kopiuj-wklej bez zbędnego skakania itp itd

- teraz na jednym monitorku odpowiadam na Twój post, a na drugim udoskonalam swojego precla i nie tracę wątku.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

LG L1919S - 19tka, tani, ale bardzo przyjemnie sie pracuje..do filmow tez jest calkiem ok :D

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

ja ostatnio zmieniłem crt na to https://www.xbitlabs.com/articles/other/dis...9inch-8_23.html i nie jestem zadowolony, obraz i czcionki postrzępione, próbowałem z różnymi rozdzielczościami, potem oczywiście wciskałem przycisk AUTO na obudowie, i mam to https://c.wrzuta.pl/wi13455/16cbfc1e000614e...RFc3Z5&ft=f

• 2 tygodnie później...
Ja programuje i dwa monitory mam po to zeby na jednym miec przegladarke (pivot) a na drugim mam edytor i GG i wszystko ladnie pasuje;]

A myślałem, że jestem oryginalny z takim układem :)

Tyle, że ja właśnie na kod obróciłem sobie panoramę - powalająca ilość linii mieści się w ten sposób na ekranie ;-)

20'' DELL 2001FP i NIC innego. Jak kupowałem na rynku nie było nic co by sie chociaz umywąło do jakości obrazu na tym sprzęcie.

W ogole kupno LCD bez oglądani aobrazu na kilkunastu masyznach to jak kupno butów bez mierzenia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności