Skocz do zawartości

Hosting na konkurs PiO :)

ryu420

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się jaki hosting wybrać na stronę, którą będę brać udział w konkursie "od zera do milionera".

Dla tych nie w temacie: budżet na domenę i serwer to 50zł.

Aktualnie zastanawiam się nad hostingiem 8p.pl.

Domena za 1 rok to grosze :)

Liczę na opinie innych ;)

Pozdrawiam,

Mateusz

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

8p.pl - pełna kontrola nad serwerem. Oczywiście są pewne niedociągnięcia, np. ostatnio padł serwer, ale po kilku dniach administrator przeniósł serwer do Polski i od tamtej pory na razie jest OK. Mnie osobiście arek_inc zapamięta chyba do końca istnienia firmy, bowiem często miałem blokadę konta przez pomyłki w kodzie :) przez co jego cierpliwość chyba dobiega końca ;). Pomimo to obsługa klienta jest szybka, sprawna i na temat. Podsumuwując: polecam bo trudno o lepszą ofertę za takie pieniądze.

Ja też jestem zadowolony z 8p.pl tylko nie wiem za co, ale ostatnio dostałem ochrzan za to, że napisałem, że nie dochodzą maile na moją skrzynkę ;)

E: Jejku, ile tych "że" :)

Proszę, jaki ten świat mały ;) I zrobił się Oftop :)

Ps. mardag, sorry za lekką irytację, ale jeśli się rzuca tak poważny problem, to trzeba go poważnie sprawdzić i jeśli się to sprawdzanie psuje w trakcie, to przychodzi lekkie zdenerwowanie, że zmarnowało się czas i trzeba zaczynać test od nowa...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności