Skocz do zawartości

projketowanie serwisów internetowych

Krisss

Rekomendowane odpowiedzi

primusnet.pl

Jeżeli zapomnieliście już jak wyglądał Internet w latach 90-tych to tutaj łatwo można sobie przypomnieć.

Z taką konkurencją to normalnie nie mamy szans!

Pozwolę sobie przytoczyć co bardziej soczyste fragmenty oferty tej super firmy:

Mimo, że średnia wieku w naszym zespole nie przekracza 30 lat, posiadamy już spore doświadczenie w projektowaniu i wykonywania dla naszych Klientów serwisów internetowych (stron www)

Taaa, Panowie po prostu dobrze się kamuflują z tym doświadczeniem

Nie korzystamy z szablonów, każda strona jest unikalna

Oj, i to jak bardzo unikalna. Już nie tylko w skali krajowej ale nawet w skali światowej!

Tworzymy strony www

-we wszystkich możiwych technologiach,

-flash, php, mysql, sklepy internetowe, efekty 3D,

-optymalizacja pod kątem wyszukiwarek

Jedynym komentarzem do tego są ich "projekty":

muchobormaly.pl

naszwroclaw.org

Dlaczego zamawiać w firmie, a nie u "tańszych studentów"?

Odpowiedź jest bardzo prosta: lepsza, droższa strona zwraca się dużo szybciej niż gorsza i tańsza, nie wspominając już o budowaniu PR (Public Relations) i ogólnego wizerunku właściciela witryny.

Normalnie tutaj to już przesadzili.

Ale i tak najlepsze zostawiłem na koniec.

Poszukujemy osoby do projektowania i wykonywania stron www naszej firmy i dla naszych klientów. Zapewniamy atrakcyjne warunki finansowe.

Oferty (CV) prosimy przesyłać na adres: Primus@op.pl

Więc nie czekajcie tylko jak najszybciej wysyłajcie oferty. Atrakcyjne warunki finansowe kuszą i to bardzo, zapewne oferują też pracę wśród najlepszych profesjonalistów ale zapomnieli dodać.

Pewnie myślicie, że to jakiś krzak. Otóż nic bardziej mylnego - zobaczcie sobie do whois na adres firmy:

ABONENT:

firma: PRIMUS

ulica: Rynek-Ratusz 10/5

Pewnie ich biuro sąsiaduje z biurem Prezydenta Wrocławia!

Jak macie namiary ja jakichś podobnych "profesjonalistów" to wrzućcie tu linki

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

Nie chcę być wredny, bo sam lepszej strony nie mam, ale jak ktoś chce ludzi zatrudniać to może trochę klasy niech pokaże.

Jak powinien wyglądać email w związku z tym ogłoszeniem, aż chciało mi się taki napisać: :P

witam,

Szukałem ostatnio różnych pomysłów na strony internetowe, i trafiłem na Waszą stronę. Znalazłem ogłoszenie na Waszej stronie w związku z pracą, z wyglądu waszej strony wnioskuje że mógłbym pasować do zespołu, ponieważ interesuję się:

- zbieraniem obrazków z Czarodziejkami z księżyca

- zarabianiem za odbieraniu email

- pokemonami

- tworzeniem stron WWW

- zbieraniem emotek do gg

Pomyślałem więc, że w odpowiedzi na wasze ogłosznie, może uda nam się nawiązać współpracę. ;)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Nie macie co robić? W czym tak bardzo przeszkadzają wam takie strony/firmy?

Tytułu działu nie widziałeś???

Po to chyba jest ten dział, żeby sobie pożartować panie poważny :P

Ogólnie u mnie to jest tak jest umowa potem projekt, potem akceptacja projektu i potem gotowa strona i jej odbiór lub ewentualne jakieś poprawki jak się coś klientowi odmieniło. Jeśli zrobiłbym coś takie go jak oni i klient by mi to odebrał to raczej nie miałbym się z czego śmiać. Może zacznijcie robić takie strony jeśli oni maja na nie zapotrzebowanie bo wam najzwyczajniej się nudzi i nie macie co z wolnym czasem robić :tancze:

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności