Skocz do zawartości

Witam:)

wromanek.info

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie, trafiłem na forum z... googli :( Dobrze wy pozycjonowana strona;) Trafiłem na stronę ponieważ próbuje sam wy pozycjonować swoją stronę do której odwiedzania oczywiscie zapraszam! Dodatkowo dla osób odwiedzających moją stronę zapraszam do dodawania swoich stron do katalogu również mojego. Wszystkie adresy w stopkach;)

Strona wcześniej znajdowała się na darmowym serwerze miała PR=2 predicted=5;] Po przeniesieniu w tej chwili jest pr=0 predicted=3 mam nadzieje że zmiana domeny pomoże w uzyskaniu lepszych wyników w google. Jeśli macie jakieś propozycje lub rady zapraszam do korespondencji ;)

Jeśli chodziło by mi o reklame to reklamował bym sie na serwisach programistycznych ;] Chciałem sie tylko "pochwalić" ile udało mi się zrobic samemu w pozycjonowaniu (mowa o pr mojej strony) - póki co dość nisko po przeniesieniu ale myślę że za jakiś czas będzie dobrze:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności