Skocz do zawartości

portal budowlany

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Chciałbym zasięgnąć waszej rady. Pod jakimi słowami pozycjonowalibyscie portal budowlany albo inaczej jakie kroki podjąc by oglądalność wzrosła. Kilka słów o portalu:

- powstał 1,5 roku temu

- próbowałem różnych rzeczy było raz lepiej raz gorzej teraz jest PR= 3 na większości Data CEnter około 10 tys zaindeksowanych przez google i Linków aż 36 :tancze: lepiej to się przedstawia w yahoo bo stron jest 4 tys a linków 3 tys.

Portal budowlany jest pod adresem 4 budowlani . pl oraz com . pl

Jestem widoczny w 1-50 na słowa programy budowlane, prawo budowlane, portal budowlany, targi budowlane, czasopisma budowlane.

Pomyślalęm ze było by dobrze by się wypozycjonować na firmy budowlane.

Chce kogoś do tego zatrudnić ale chce troche sie zapoznac by nie wciskano mi kitow ze o to slowo dobre

Wszelkie rady widziane.

https://4budowlani.pl/ ten?

O przyjaznych adresach, to juz nic nie będę mowił, bo szkoda zachodu. Frazy - w tym temacie fraz bardzo mocnych i mocnych jest sporo: dom,domy, projekty domów, materiały budowlane........ i jeszcze kilkadziesiąt innych mocnych. Jak masz mało kasy, to nawet na jedną, dwie Ci nie starczy, a gdzie długi ogon.

Eksperyment Discover.pl

https://4budowlani.pl/ ten?

O przyjaznych adresach, to juz nic nie będę mowił, bo szkoda zachodu. Frazy - w tym temacie fraz bardzo mocnych i mocnych jest sporo: dom,domy, projekty domów, materiały budowlane........ i jeszcze kilkadziesiąt innych mocnych. Jak masz mało kasy, to nawet na jedną, dwie Ci nie starczy, a gdzie długi ogon.

Tak ten adresik. Hasło dom to wszystko i nic zdaje sobie sprawe ze pod tym bylo by sporo odpowiedzi i wejsc i rowniez mi sie wydaje szybko wyjsc.

Powiedzmy ze o kase za bardzo nie musze sie martwic. Kwota kilku tysiecy miesiecznie wystarczy na ten cel.

Powiedz mi czy wydaje ci sie ze jezeli teraz jestesmy pod haslem portal budowlany na 18 pozycji to zmiana pozycji na 1-5 bedzie duza róźnica w odwiedalnosci dla tej frazy?

Może kilkakrotnie więcej, ale to nie w tym rzecz, żeby upierać się przy kilku frazach. Nie tędy droga. Masz portal ze sporym contentem i dużą ilością zaindeksowanych podstron, więc to powinieneś wykorzystać. Pozycjonujesz stronę główną na kilka mocnych fraz ogólnych, a dalej to już zabawa z analizą statystyk i pozycjonowaniem podstron. I tam właśnie są konfitury, o czym przekonałem sie osobiście, bo robię te tematy, więc wiem jakie frazy robić.

Jeszcze jedno: katalogowanie to też pozycjonowanie. Z takimi tytulami wpisów jak ten - "Portal 4budowlani.pl informacje z branży budowlanejhttps://www.4budowlani.pl/", to daleko nie zajedziesz.

Eksperyment Discover.pl

No powiem wam ze juz zmeczylem sie dodawaniem do katalogow, ale wszystkie uwagi biore pod uwage, bo zapewne sa sluszne. Widze ze katalogi maja sens tylko trzeba stematycznie wprowadzac bo takto spadaja statystyki. ALe moze ktos ma jeszcze jakie uwagi albo propozycje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności