Skocz do zawartości

linkowanie wpisów w katalogach

Carnagge

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki jest Wasz pogląd na linkowanie wpisów w katalogach? Opłaca się przeznaczyć kilka pkt z systemów wymiany linków, czy to raczej gra niewarta świeczki?

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Na stronkę precla bym być może poświęcił natomiast na wpis w katalogu raczej nie. Moim skromnym zdaniem katalogi są większym śmietnikiem ;)

Bardzo wygodne materace hotelowe - śpij wygodnie i spokojnie.

Źle śpisz? Pomoże Ci psychiatra warszawa.

Na udany wypoczynek odwiedź piknik firmowy

Na stronkę precla bym być może poświęcił natomiast na wpis w katalogu raczej nie.

Byłem pewien, że idea Precelków była właśnie taka - dodajesz wpis i linkujesz, by nabrał mocy. Być może jestem tylk niepoprawnym altruistą, ale robisz to we własnym interesie! I to działa.

Bardziej opłaca się stworzenie pojedynczej dobrze zoptymalizowanej strony na subdomenie. Będzie miała po podlinkowaniu większą moc niż setka qlwebów ;)

Pozwolę sobie nie zgodzić się z tym twierdzeniem - linkowanie wpisów popłaca - nawet w Qlwebach. Rzecz jasna, są qlweby i Qlweby - jeśli domena jest stara, katalog ma kilka/naście/dziesiąt Bl, (ja sprawdzam również czy nie ma niebieskich tabletek i murzynek) jak najbardziej opłaca się podlinkować wpis -znów, powtórzę się - we własnym interesie. Co ci po linku na stronie, której nie ma w indeksie? Mam kilka śmietników które postawiłem prawie dwa lata temu tylk po to, by z bzdurnego, wygenerowanego tekstu linkować do moich wpisów w katalogach. Dzisiaj te śmietniki mają PR3, a mój ulubiony, wychuchany blog PR2.

A stronki na subdomenach jak najbardziej - ale ze wskazaniem na "również", a nie "tylko".

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

@Bielack: ja częściej stawiam własny precel do własnych celów i jego linkuję z katalogów, nie zawsze to wychodzi ( ze względu na katalogi ) ale taka sobie obrałem taktykę :D

pzdr.

Bardzo wygodne materace hotelowe - śpij wygodnie i spokojnie.

Źle śpisz? Pomoże Ci psychiatra warszawa.

Na udany wypoczynek odwiedź piknik firmowy

Jeśli jesteś w stanie postawić 1000 własnych katalogów nie na tej samej domenie to może i lepiej.

Tyle że ja bym raczej skupił się na zapleczu tematycznym wtedy a nie na katalogach

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności