Skocz do zawartości

Automatyczny śmietnik

Rekomendowane odpowiedzi

a co Ci da cache google za tydzien czy miesiac? :-) I co Ci da dzisiaj? :-) Cache pokazuje tylko kiedy ostatnio strona byla przeindeksowana przez Google, a nie kiedy na stronie pojawil sie konkretny tekst, jak w cechu beda na jednej i drugiej stronie te same teksty to jak odroznisz ktory byl umieszony pierwszy? :-)

A co to znaczy ukradzione ? Bo jeśli sam udostępniasz tekst poprzez rss by ludzie z tego korzystali lub zamieszczasz swoje własne bazy w internecie, to raczej złodziejstwo to nie jest. Złodziejstwem także nie jest pobieranie title i description i zamieszczaniu tego na swoich stronach jako tekst (autokatalog szooka) No chyba że ktoś uważa googla za największego złodzieja. Zresztą kolejna sprawa to jak nie zamieszczasz tekstu w całości zkopiowanego z czyjejś strony to jest to traktowane jako cytat i jest to zgodne z prawem. Ja nie znam osób kopiujących ręcznie teksty z cudzych stron tworząc kikusetysiąc stronowe zaplecze.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Większość ludzi pewnie nawet nie wie że mają RSS włączone , ale czy to znaczy że pozwalają na kopiowanie treści przez RSS ?

Nie widzę też różnicy pomiędzy kopiowaniem ze strony wprost a poprzez kanał RSS i pisanie że to raczej nie jest złodziejstwem wydaje mi sie lekko naciągane :)

Podobno to nie zdrada kochać sie w gumce :D

Podobno to nie zdrada kochać sie w gumce

Ciekawe :D

Odnośnie tematu - osobiście uważam, że jeżeli jest to mieszarka, która tworzy paplaninę z kilku źródeł ciężko Ci będzie cokolwiek udowodnić, co innego jeżeli ten ktoś skopiował tekst w całości i umieścił go u siebie i np czerpie z niego korzyści.

Pozdrawiam

Dobre zaplecze, to takie z unikalna trescia, ale niekoniecznie musi to byc tresc pisana przez ludzi, przeciez są super automaty dzieki ktorym mozna uniknac duplicat content. No i najwazniejsze = duzo site w indeksie.

uwaga_ico.jpgDarmowy serwer pod stronę, zaplecze, spam: - 250 mb pojemnosc dysku, - 100 gb transferu, - MySQL, cPanel, - Brak reklam Rejestracja w 1 minute. Bonusowo: teksty piosenek, sms, kawaly, sennik, przyslowia, teledyski tutaj

Większość ludzi pewnie nawet nie wie że mają RSS włączone , ale czy to znaczy że pozwalają na kopiowanie treści przez RSS ?

Nie widzę też różnicy pomiędzy kopiowaniem ze strony wprost a poprzez kanał RSS i pisanie że to raczej nie jest złodziejstwem wydaje mi sie lekko naciągane !!!

RSS służa do udostępniania, a wrecz powielania tresci. Nie wazne czy tresc sie powiela na dysku jednej osoby czy w online aggregatorze.

Wiec jesli ktos udostepnia RSS to o kradziezy nie moze byc mowy - chyba ze w RSSie sa udostepniane cale artykuly, wtedy nalezy zachowac przynajmniej podpis autora - reguluje to Ustawa o ochronie wlasnosci intelektualnej. Jeżeli jednak nie wycinamy z RSSu autora, to nie moze byc mowy o kradziezy kontentu.

Co z tego ze wiekszosc osob nie wie ze maja RSS wlaczone? Na szczescie polskie prawo nie nakazuje myslenia za osoby trzecie.

Tutaj bedzie sygnaturka

ja kiedyś się spotkałem z najlepszym numerantem chyba w sieci :D. Koleś rozpętał awanture że ktoś mu "kradnie" treści z bloga - zaglądam na ten blog coby sprawdzić cóż tam takiego wartościowego a pod linkiem do RSSów napis:

ukradnij sobie artykuł

padłem w konwulsjach !!!

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności