Skocz do zawartości

Partner do płatności sms

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chodzi o homepay.pl 7 każdego miesiąca możesz wygenerować rachunek oraz umowę o dzieło, następnie wysyłasz do nich i praktycznie jak do tej pory do 15 każdego miesiąca środki są na koncie, piszę tutaj o osobach fizycznych nie prowadzących DG.

Jak to jest z DG to nie wiem ale myślę że bardzo podobnie, można do nich napisać i się dowiedzieć konkretnie odpowiadają błyskawicznie.

Katalog stron - PR4 30k BL

Lubisz czarny humor ?

Kobieca strona rozrywkowa

ale czy homepay jest wiarygodne? np telefonu to nie odbierają sekretarka się włącza, ma ktoś z nimi do czynienie przez dłuższy okres czasu? z góry dziękuję za odpowiedź

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

od strony prawnej jest najmniej wiarygodne ze wszystkich (jednoosobowa dg) ale nie musi to nic złego odznaczać. na razie mam takie obserwacje:

- dzwoniłem/dzwonili do mnie, kontakt jest, mailem jest

- skoro mała firma więc zależy i cos tam się dzieje

- wysyłają info mailem o awariach

ogólnie na razie pozytywnie, choć względem fagasów z dotpay to nie trudno zrobić dobrego wrażenia :soczek:

Współpracuję z homepay.pl jakieś 6 miesięcy co miesiąc wysyłam im rachunki jeszcze się nie zdarzyło aby coś było nie tak. Ostatni rachunek wysłany 10.10.2011 kasa jest już na koncie. Kontakt mailowy bardzo dobry opowiadają prawie natychmiast nie dzwoniłem do nich bo nie miałem takiej potrzeby.

Dotpay powinno się od nich uczyć jak szanować klienta.

Katalog stron - PR4 30k BL

Lubisz czarny humor ?

Kobieca strona rozrywkowa

• 1 miesiąc temu...

A powiedzcie mi czy w Homepay istnieje możliwość obsługi treści sms'a z poziomu skryptu PHP? Korzystam z Fortumo i mam tam możliwość sprzężenia usługi SMS ze skryptem na moim serwerze, tzn. że to ja obsługuję jaką treść (czyt. hasło) otrzymuje odbiorca. W Dotpay taka opcja nie jest w standardzie, ale można z niej skorzystać, jeśli się poprosi - nazywa się SMS-PROXY.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności