Skocz do zawartości

Centrum oceny reklam już jest!

Hunter18

Rekomendowane odpowiedzi

hmm, zależy jakiej firmy te usługi hostingowej.

generalnie kliki w tematyce hostingów nie powinny należeć do tych najtańszych, w końcu skoro firma hostingowa reklamuje się w adwords to ma duże szanse zdobycie sporej ilości klientów - a co za tym idzie więcej zysków i więcej pieniedzy na reklame :]

to tylko moje teoretyczne rozważania, mimo wszystko i tak wolałbym reklamy z hostingami niż allegro, ceneo i inne śmieci

a co do tematu to u mnie też nie ma jeszcze systemu oceny reklam

125x125_2.jpg

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
hmm, zależy jakiej firmy te usługi hostingowej.

generalnie kliki w tematyce hostingów nie powinny należeć do tych najtańszych, w końcu skoro firma hostingowa reklamuje się w adwords to ma duże szanse zdobycie sporej ilości klientów - a co za tym idzie więcej zysków i więcej pieniedzy na reklame :]

to tylko moje teoretyczne rozważania, mimo wszystko i tak wolałbym reklamy z hostingami niż allegro, ceneo i inne śmieci

a co do tematu to u mnie też nie ma jeszcze systemu oceny reklam

myślę że niewiele osób odwiedzających moje strony będzie zainteresowanych hostingiem, więc blokuje :) a firma to 2be.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności