Skocz do zawartości

Centrum oceny reklam już jest!

Hunter18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy są tam wyświetlane tylko i wyłącznie reklamy cpm?

Tak.

No nie do końca. Są tam reklamy kierowane na witryny, aczkolwiek niekoniecznie w modelu cpm. Od jakiegoś czasu w adwords można kierować reklamy na stronę, ale w rozliczaniu PPC i takie reklamy też się znajdą w centrum oceny reklam.

Właśnie jak są oceniane te reklamy ????

Mi się pojawiło mnóstwo adresów - każdy możliwy element graficzny lub link tekstowy dla danej witryny (chociaż graficznych w ogóle nie wyświetlam) , ale nie widzę tam żadnej oceny !

Co to za ściema.

Jak to nie widzisz oceny? Albo akceptujesz, albo nie akceptujesz reklamy i na tym polega ta ocena.

A jak oceniam? Patrzę, które reklamy mi pasują tematycznie. Jak nie pasują, nie dopuszczam i tyle. Szczęśliwie nie mam dużej rozbieżności tematycznej moich witryn. :)

Reklamy, które tam mam to reklamy których i tak nigdy u siebie na stronie nie widuję, więc muszą strasznie rzadko się wyświetlać, a więc tak czy inaczje nie mają praktycznie rzadnego wpływu na zarobki, także widzę raczej nikłą przydatność tego narzędza przynajmniej u mnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności