Skocz do zawartości

Znowu promocja na domeny więc korzystajcie

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

muszę byc wyjątkowo głupi bo nie umiem kupić takiej domeny(subdomeny).

zaptaszkowuje miasto, klikam SPRAWDZ, prosi o wpisanie nazwy. to wpisuje np. superportal, znów daje SPRAWDZ a ten mi pokazuje tylko superportal.com / net / org ;)

daje sprawdz inne końcówki (he he) to znów mi wraca na liste miast i tak w kółko.

dobra szy potwierdza więc jest nas 3ech :D

szook, nie jestem idiotą, klikałem w co popadnie, po kliknięciu inne końcówki wraca z powrotem do menu z miastami i tak można się kręcić w kółko. :D :D :lol:

btw: na jakich zasadach ta promocja??? po roku jaka opłata?

normanos, mi tak się dzieje jak jednorazowo wybieram kilka regionalek do jednego aliasu,

przy jednym aliasie jest ok, a nie wiem ja napisałem na meila żeby hurtowo rejestrowali bo wpisywać sie nie opłaca i sprawdzać który wolny alias dla danej regionalnej.

A ceny nie sprawdzałem mała szansa że będę przedłużał a pozatym po rejestracji przeniosłem je do az gdzie przedłużenie mam tanio

nie, tez na to wpadlem, ale nie ma znaczenia czy to FF, opera czy badzIEwie. schrzanili coś i sie cieszą :D może maja nadzieje, że człowiek się wku** i kupi na odczepnego com/net/org? :lol:

spox zaraz dam ci jak to się robi

https://domeny.onet.pl/wyn_wysz.html?domena...cin.pl&x=63&y=5

ale widac coś im się sypie, może to od ruchu.

Polecam napisac listę domen i im wysłać.

Jak była wcześniej promocja też było straszne obłożenie to napisałem i zrobili to hurtem

Być może to wina nask że nie potrafi udzielić tylu odpowidzi na zapytanie czy domena jest wolna, sprawdze czy z az można

no to widac cos im sie sypie.

Ale jak pamiętam 2 tyg temu jak zrobili po 4,90 to tyle osób kupiło że większe zamówienia tylko drogą meilową przyjmowali sam kupiłem mase domen i czekałem.

Ale mimo że minoł okres promocyjny a zamówienie złożyłem w dnu promocji to płaciłem cene promocyjną

polecam napisac tutaj:

Daniel Lisowski

telefon 012 61 84 650, fax 012 61 84 602

domeny@portal.onet.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności