Skocz do zawartości

Znowu promocja na domeny więc korzystajcie

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

podzielę się wtrażeniami... istna jatka :]

bylem wtrwaly, ok. 2 w nocy system juz przepuszczał mnie przez pierwszy formularz wyboru, i nie pokazywal juz tylko 5 globalnych domen do wyboru, tylko wlasciwe 12, z ta wybrana na czele w koncu...

ale wypenialem wszystko po kolei, dochodzilem do ostatniego kroku zakupow, czyli do samej juz transakcji... ciagle mialem komunikat "Trwa łączenie z serwerem, proszę czekać..." i w ten sposob spedzilem, pozniej tez kombinujac juz, jakies 1,5 godziny chyba.

Dzis bylem twardy, zamiast pospac wstalem o 9 ;)

i powiem Panowie, ze dopiero 8:45 system zaczal w pelni prawie dzialac jak trzeba. Znaczy sie teraz co ktorys raz juz przepuszczal przez pierwszy formulatrz wyboru, tak co 3, wiec juz dobrze jest. Ale nastepnie zatrzymywal sie na czerwonym komunikacie "Nie udało się zarezerwować domeny.

Prawdopodobnie już ktoś jest w trakcie kupna danej domeny. Proszę wpisac do wyszukiwarki inna nazwę domeny, badź dla poprzedniej nazwy wybrać inną końcówkę." co jak juz na szczescie stad wiedzialem jest bzdura, wiec wzialem "wstecz" i znow klikam w "dalej" i przy pierwszej domenie pomoglo od razu, przy kolejnych za 2-4 razem :) Istny hacker ze mnie hehe ;)

No i w ten sposob, majac juz ptrzygotowane w Notatniku dane po kolei, dalsze sobie zapisalem te z platnoscia u nich, wiec tylko szybko kopiuj+wklej i szybko klikac... pisywac kody z kart przelewowo Inteligo i... i zdazylem i chyba 3 minuty przed godzina 10 skonczylem ;) Mam!! Jak ja lubie takie sporty! hehe

Niech mi ktoś wytłumaczy, co Onet chciał takim... *gównem* osiągnąć?  

Bo pośmiewisko zrobił z siebie na pewno. Tylko czy o to chodziło?

Ja musze wolniej i uwazniej czytac... ufff...

najpierw przeczytalem On, a nie Onet... i myslalem, ze mowisz o mnie Szy, bylem w szoku (fof), ale przeczytalem 2 raz i odetchnalem z ulgą... :)

Chyba juz nie ma :)((((((((((, ale mam pecha, tyle czekałem na ta promocje w onecie, a nei zauwazylem jak szook o niej napisał na forum. Ma moze ktos kto kupił duzo sprzedac mi tak z 5-6 domen?

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

Nie wiem o co Wam chodzi, mnie zarejestrowało w dzień bez problemu ok. 30 domen.

Jak pojawiał sie komunikat o zajętości domen/rezerwacji przez kogoś innego wystarczyło cofnąć przeglądarką stronę i rejestrować od nowa.

Dzięki szookpl za informację - o wcześniejszej promocji wiedziałem i złapałem kilkanaście domen, ale tej się nie spodziewałem.

ps. Versis - napisz jaka tematyka

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

• 5 tygodni później...

wczesniej chyba byla z .pl'kami promocja, ale tylko slyszalem cos po fakcie... czekaj, czuwaj... szukaj...

moim zdaniem bedzioe na pewno cos - domeny sa coraz tansze... jak nie na Onecie (bo jak podsumuja ta akcje promocyjna, to im wyjdzie, ze malo kto przedluzyl... :( to gdzie indziej zrobia - bedzie moim zdaniem.

Poszukaj, moze teraz nawet gdziesw cos jest - jakas supert oferta ;)

ch** z ich ofertą jak to nie działało. i to jeszcze masa ludzi wysyłała im maile z ta informacja a oni mieli to w du**e... to ja tez ich mam w du**e i nie będę sie prosił...

ło boziuniu,

normalnie nie poznaje normanos'a

;)

czy to wpływ poczucia krzywdy?

ini zakupili sobie śliczne domenki regionalne (które ze rok porzucą łotry jedne bo zastanowią sie nad swoim portwelem pewnie ;) )

a ty co, sierotka?

;)

cóż, i ja się uczę pozycjonowania,

lecz tak na mój chłopski rozum ;) to nie wystarczą aby aliasy?

ich pełno w sieci i za darmo...

nie osmieszaj się tymi aliasami.

jakbym chciał kupić to bym ich molestował jak inni mailami. ale jak oni mieli mnie w du**e to przecież nie będę się płaszczył aby kupic sobie kilka domen po 4,99 ;) proste. kto był zdesperowany to kupił, kto nie - to nie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności