Skocz do zawartości

Dostosowanie sklepu oscommerce

PAND1

Rekomendowane odpowiedzi

Wie ktoś może skąd można wytrzasnąć jakąś dokumentacje do skryptu sklepu oscommerce, najlepiej po Polsku (ale niekoniecznie), coś na podstawie czego można by dokonać jakiś drobnych zmian na stronie sklepu (zmienić grafike, porozmieszczać troche inaczej elementy strony itp.) Z gory dziekuje za ewentualna pomoc.

fajnie dzięki, znalazłem mniejwięcej to o co mi chodziło, mam tylko jeszcze mały dylemat: Czy jeżeli sklep który chce pozycjonować jest już sobie zaindeksowany w google od 3 lat, a ja teraz zaczne go optymalizować i zrobie w nim dynamiczne meta tagi czy przyjazne url-e google nie "zgupieje" :soczek: i nie spapram sobie już ugruntowanej pozycji którą sklep ma teraz w google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności