Skocz do zawartości

Jak wykorzystać inne strony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Moja wiedza o pozycjonowaniu opiera się na adderze itp. programach. Od niedawna mam możliwość dodawania hostingu dla małych klientów. Posiadam w swoim zbiorze około 4-5 stron. Strony te nie są pozycjonowane. Mam pytanie jak w legalny sposób dzięki tym stroną wy pozycjonować swoją ? Z góry dziękuję za pomoc.

Umieszczenie linków na stronach klientów bez ich wiedzy może być nie tyle co nielegalne ale raczej nieetyczne. Pięć stron niewiele pomoże Ci w pozycjonowaniu, ale jeśli będziesz ich miał znacznie więcej, wtedy i owszem.

Sprawa wygląda tak że mogę się z nimi dogadać i nic mi się nie stanie. Mają tani hosting itp. Tu nie ma problemu. Tylko jak ? żeby nie kolidować z treścią strony i żeby google się nie obraziło na mnie. Stron z czasem przybędzie, ale chciał bym poznać technikę ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności