Skocz do zawartości

Jak tam po maturach probnych forumowicze?

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hehe.. jak było pytanie do tego tekstu o blogach: jakie są zalety blogów, czy co przyciąga czytelników do nich, w każdym bądź razie coś w tym stylu, to aż mi się chciało napisać coś o błyskawicznej indeksacji, wewnętrznym linkowaniu itp., ale w poleceniu było 'na podstawie tekstu' :)

troche sie usmialem,ale wypracowanie z lalka nie bylo takie latwe jak sie wydawalo bo trzeba bylo nawiazac do calosci utworu i mimo ze w poleceniu bylo "na podstawie fragemntu"chlopaki z cke sie postarali zeby wszystko bylo jasne...ehh...

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

na gazeta.pl dali przykładowe rozwiązanie.

Opis galanteryjnego kupca jest bardzo plastyczny

tylko, że tam żadnego galanteryjnego nie było. Było to określenie ale w książce a nie w tym fragmencie.

haha ciekawe czy jak ktoś coś napisał z książki to go zjadą?

Czytanie ze zrozumieniem wg mnie bylo proste i zrozumiale. O niebo lepsze niz na próbnej. Co do wypracowania - jesli to przykladowe wyproacowanie udostepniane w sieci jest wg klucza, to panowie z cke chyba troche przesadzili, bo nie pisali, zeby az tak mocno odwolywac sie do calosci utworu. Co prawda nie jest zle, ale troche glupie jest to uczucie, że ze względu na złe polecenie nie napisałem tylu szczegółów, które znałem. Przykladowo pisanie o stosunku do Wokulskiego wg mnie w ogole nie jest rozumiane, jako opis jego wygladu. Trochę żenada, no ale... ;-)

Za parę lat to będzie o WP i Preclach... hahahaha

Na angielskim rozszerzonym w 2006 było o google i adsense. :P Więc kto wie...

A w ogóle to powodzenia w dalszych bojach z maturami. :)

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

A lukaliście na to: https://moturowo.cba.pl/pobierz.html ?

Uśmiałem się z tego ciągnika....

Cóż jedyne czego żałuje to że zaznaczyłem ten tekst jako popularnonaukowy a to był publicystyczny... ech...

Albo taki temat:

"Pozycjonowanie jako przykład pracy organicznej-omów na podstawie katalogów qlweb i precli WP"

ehehehehe

W moim mieście rekord miejski był.

Rozszerzony angielski i wyszedł koleś po.... 15 minutach.

Ogólnie z podstawowego wielu wyszło po 1 h. Czy był łatwy czy trudny, gdyż takie zachowanie licealistów dziwi m.in. nauczycieli , którzy nie widzieli tego testu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności