Skocz do zawartości

Jak tam po maturach probnych forumowicze?

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
sory markes, ale po 15 minutach nie można wyjść a angielski banał

Na maturze można wszystko...

To że to takie ważne itd. to tylko ściema i propaganda jakaś jest.

Fakt ważne to to jest ale dla uczniów a dla nauczycieli to zlewka.

Polski pisałem na korytarzu na samym końcu w ostatniej ławce... Niby miejsca losowane były tylko dziwne że cały rząd był wg. kolejności z dziennika....

I jakoś nauczyciele nie protestowali jak mi za plecami chodzili i gadali Ci co to już skończyli... z innych klas.. A wiadomo o czym się gada po maturze... Oczywiście innym się nie chciało iść naokoło to między ławkami nam czmychali...

Pomijam już to że ten zasrany zegarek to ledwo co widziałem... tak daleko było... a jakbym miał telefon z netem albo inny terminal to bym mógł wszystko sobie zjechać żeby tylko było skąd....

Na maturce z angola znowu dostałem na samym końcu miejsce w dodatku przy ścianie z oknami. Słońce paliło i jeszcze okna były pootwierane.... skup się tutaj na słuchaniu jak na dworze ćwierkają ptaszki....

I od tego gówna ma zależeć przyszłość... Ech dobrze że do obsługi komputera i stawiania spamów niepotrzeba matury....

Tomahawk, ja również trochę się wkurzyłem. Człowiek zapiep**a, pisze próbne matury z rozszerzonej na 80%, a jak przyjdzie co do czego to się modli o 70%.

Może przyczyna inna, ale nastrój te sam... :rolleyes: To już tylko matma została w drodze na informatykę (może jest tu jakiś student UJ v AGH?).

Markes lubisz koloryzowac i jednoczesnie gadasz plotki osiedlowe,czesc ze sluchania trwa 20 minut a to ci nie daje zdania matury,moim zdaniem przy dobrym tempie 45 minut i koniec,ja siedzialem do konca i bede mial ok 75-80,mautra jest prosta.....tego nikt nie ukrywa,odnosnie tematu z Lalka to raczej bylo oczywiste ze musisz sie odwolac do calosci jak we fragemncie prawie nic nie bylo.....no ale sporo znajomych mialo problem bo wiadomo jak sie czyta lektury.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

odnosnie tematu z Lalka to raczej bylo oczywiste ze musisz sie odwolac do calosci jak we fragemncie prawie nic nie bylo

ty mnie nawet nie denerwuj. Ja czytałem ta lekturę i jest to moja ulubiona książka ale to mi nie pomogło bo pisałem w oparciu o gó*****y fragment... ;/

w porównaniu do próbnej to matura katastrofa ;/

@tomahawk

ja zdaje w piatek i ne mam pojecia,jak wyjdziesz to mozesz powiedziec:)

odnosnie procedury,powyzej 30% i zdajesz,po cholere ci wiecej:),angol ustny jest latwy,opis obrazka...rozmowa sterowana np.wchodzisz do lekarza i na cos sie umawiasz mowisz co cie boli,pozniej rozmowa jakas inna...ktora polega na tym ze masz sie nie zgodzic na cos i zaprotestowac

glownie liczy sie przekazanie informacji i tego sie trzymaj,czytaj dokladnie polecenia.

@jaro

ja Cie rozumiem...tzn ja jestem slaby z polskiego,ale nawet jak nie dalo sie nic z fragmentu wyciagnac to mysle a tam to poanalizuje do calosci i to byl dobry trop,osoba ktora pisze na 90% polski jest w stanie cale wypraocwanie oprzec na fragmencie a reszta to juz wena...

ja sie nie trzymalem i nie patrzylem co bylo poprzednio itp,bo jestem leniwy i chyba mi to na plus wyszlo...z Lalki to chyb jeszcze najwiecej wiedzialem.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności