Skocz do zawartości

Jak tam po maturach probnych forumowicze?

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem przyjemność zdawać usty angielski w dniu dzisiejszym.

Nie wiem czy zestawy są dla każdej szkoły takie same, ale w tym moim znalazłem obrazek przedstawiający trójkę dzieci malujących farbami po jakiś ceramicznych sercach (shit!), a w tych rozmowach sterowanych sprzedawałem mieszkanie, byłem oskarżony o kradzież i kłóciłem się z kolegą o plany na dzisiejszy wieczór. Ogólnie bez stresu, dostałem 18/20 i to naprawdę na luzie, także bez stresu Panowie - zostawmy go na matmę :)

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie umialem zrobić jednego zadania, a na 2 inne zabraklo mi czasu. Reszte mam zrobiona, wiec 72% osiągalne jesli mam to bezblednie. Ogolnie uważam, że bylo trudne i nie ma sie co oszukiwac. JAk porównuje z próbnymi z CKe, czy tez z tą z zeszlego roku, to uwazam, ze na pewno trzeba bylo sie bardziej przylozyc,

Rozszerzona matura nie była jakoś przeraźliwie trudna porównując chociażby z ubiegłoroczną. Nie zrobiłem ostatecznie jednokładności, druga część zadania z logarytmem też skopana, ale pozostałe 10 zadań... ok, nie będę zapeszał, zobaczę najpierw przykładowe rozwiązania z CKE :victory:

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności